Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
vs
Darmstadt
Darmstadt
18. May 2024
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se alle Bundesliga kampe på live stream!

Den bedste tyske række har i årevis tryllebundet de danske seere, da den har haft et væld af de allerstørste danske profiler til at score mål.

Hvem husker ikke 70´erne, hvor store stjerner som Henning Jensen og Allan Simonsen spredte rædsel blandt modstanderne og jubel på lægterne, når de kom buldrende frem for Borussia Mönchengladbach?

Eller de brølende 80´ere, hvor især Søren Lerby dominerede Bundesligaen. Han havde lidt tilvænningsvanskeligheder, da han kom til for rekordsummen 1,8 millioner D-mark (knap otte millioner kroner) fra Ajax Amsterdam, men da han tog til Monaco tre år senere, var han den bedste midtbanespiller i ligaen.

Siden har specielt en Ebbe Sand været en fornøjelse at følge, og mange græd med ham og Schalke i 2001, da de i allersidste minut af hele sæsonen mistede mesterskabet til Bayern München, som scorede på et kontroversielt dømt frispark mod HSV.

Den tyske liga byder altid på drama, spænding og mange mål foran fyldte lægter, og selvom du ikke kan være der personligt, så kan du altid fornemme suset fra Tyskland med live stream.

Lav en konto på bet365.com, og så har du Bundesligaen lige ved hånden. Du kan vælge at følge kampene på din PC, Mac, tablet eller smartphone, og skal du have den helt store fornøjelse sætter du dem bare til din fladskærm.

Bet365.com live stream er til dig, der vil havde det hele og lidt mere.

1. Bundesliga

Den bedste tyske række er i disse år i en eksplosiv udvikling. Folk strømmer til de lækre og moderne stadions, og tilskuertallet er det højeste i Europa lige nu. Ikke engang England kan matche disse tal, og det siger noget om både kvaliteten og stemningen på disse stadions.

Uanset tilhørsforhold vil Bayern München altid være at finde blandt favoritterne til et mesterskab, og igen i år har de pyntet truppen med en god håndfuld stjerner. De plukker altid de bedste tyske spillere og via de mange euro i bankboksen er man også begyndt at hente store udenlandske profiler til både truppen og trænerbænken. Her kan nævnes spillere som Franck Ribéry, Arjen Robben, Thiago Alcantara, Javi Martinez, Louis van Gaal og Pep Guardiola.

Der er ingen tvivl om, at Bayern igen vil høste medaljer, og de er slet ikke mætte, selv om de vundet mesterskab, pokal og Champions League.

De skal spænde ben for Bayern

Borussia Dortmund har vundet Champions League, og de har bjergtaget Europa med deres målsøgende og offensive spil med et væld af unge spillere på holdet. Det var selvfølgelig en bet at miste Mario Götze til ærkerivalen Bayern München, men med indkøbet af Henrik Mhkitaryan og Marco Reus er der hentet gode erstatninger. Også Pierre-Emerick Aubameyang ser interessant ud, og så vil der altid dukke et talent eller to op.

Schalke 04 vil så gerne være ”Die Dritte Kraft”, det tredje kraftværk, i tysk fodbold, og de har også fået bygget et godt hold op efterhånden. Klaas-Jan Huntelaar er en giftig afslutter, og i Julian Draxler har man en spiller, der kan blive fast landsholdsspiller inden længe. Derudover er de fantastiske fans nærmest en 12. mand på både ude- og hjemmebane.

Der er dog et væld af klubber som gerne vil og kan blande sig i toppen. Bayer Leverkusen og Borussia Mönchengladbach er traditionelt med fremme, og hvad sker der med Eintracht Frankfurt, Werder Bremen, VfB Stuttgart og SC Freiburg?

Den tyske 1. Bundesliga er garant for noget af det ypperligste fodbold i Europa, og hvis man gerne vil underholdes og begejstres på samme tid, så er det på tide at rettet blikket en anelse mod syd. Jetzt geht´s los!

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår