Brighton
Brighton
vs
Manchester United
Manchester United
19. May 2024
15:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Premier League Live Streaming Online - 2019/2020

Premier League Live Streaming

Alle danskere elsker engelsk fodbold. Sådan har det været siden de gode gamle dage med TipsLørdag, hvor man snildt kunne bruge halvanden time på at se Ipswich og Stoke spille 0-0 i en mudderpøl på Portman Road.

Siden 1992 har den bedste engelske liga dog haft en hel anden aura over sig. Med indførelsen af Premier League kom der for alvor penge i britisk fodbold, og så har et væld af store stjerner ellers taget turen til den britiske ø.

Sådan er det også i dag, og du skal da ikke glip af Premier League i din stue.

Premier League

Den engelske Premier League har siden årtusindeskiftet været domineret af Arsenal, Chelsea og Manchester United, men nu er der kommet en ny og aggressiv klub på markedet. Manchester City er efter 40 år i glemslen sprunget ud som et hold, der for alvor bejler til titlen.

Hvor man før kun kunne handle på fjerde eller femte hylde i spillernes supermarked, så får man nu adgang til det hemmelige lager, hvor alt er topklasse. Det har udmøntet sig i et yderst stærkt mandskab, og der er alvorlig tro på, at City kan tage mesterskabet igen i år.

Holdet har det med at komme i problemer, men de er gode til at vende slaget og få sejrene til sidst. Det skyldes ikke mindst et fantastisk offensivt ensemble, som tæller Sergio Aguëro, Edin Dzeko, David Silva og Samir Nasri

Den store pengepung

Bysbørnene fra Manchester United er ved at være trætte af at høre på ”The Noisy Neighbours”, og de VIL have deres trone tilbage. Til det formål har fået Louis van Gaal som træner, og hollænderen har fået den store pengepung, når han skal ud og handle. Så forvent et United-hold, der spiller med om titlen de næste mange år.

Arsenal har givet deres fans lige så mange grå hår som, som der er på deres manager Arséne Wengers hoved. i næsten ni år vandt man ikke en titel, og det var mere end, tålmodigheden kunne holde til.

Men i både 2014 og 2015 vandt man FA Cup´en og med store spillerindkøb som Mesut Özil og Alexis Sanchez, så er der igen håb om et mesterskab hos Arsenal. Et par indkøb i den klasse, og så kan pokalen komme til Emirates for første gang.

I Chelsea har de forstået, at der skal bruges fyrstelige summer, hvis mesterskabet skal i hus. Derfor har man købt Eden Hazard og Oscar til klubben, og det har allerede været en stor gevinst. Garneret med et stærkt forsvar med evigtunge John Terry er Chelsea virkelig et godt bud på en engelsk mester. Nu er den gamle mestertræner José Mourinho også vendt tilbage, og det borger jo for pokaler.

Bliver det et rødt år?

Liverpool var så tæt på mesterskabet i 2013/2014, men det glippede nærmest på målstregen. Nu skal Brendan Rodgers så forsøge at bygge et nyt hold op, og det bliver uden klublegenden Steven Gerrard, som har takket af.

The Reds og Rodgers har været gode til at købe dårligt ind, og det er der ikke råd til, når man ikke er fast inventar i Champions League.

Men Liverpool er en traditionsklub, og der fightes for Gud, Dronning og Fædreland. Med den rette angriber i front kan det faktisk gå hen og blive en hæderlig sæson igen.

Alt i alt tegner det til at blive et meget tæt opløb om den engelske titel i år, og det kan man kun bifalde. Premier League er underholdning i topklasse for alle fodbold-interesserede!

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos viaplay

se hos Viaplay