Atalanta
Atalanta
vs
Marseille
Marseille
9. May 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Europa League Live Streaming Online - 2019/2020

Europa League Live Streaming

Europa League bliver ofte tituleret som ”den lille” europæiske turnering, og selv om det naturligvis er mere prestigefyldt at vinde Champions League, så er Europa League en turnering med gods i. Hele 48 hold er med i gruppespillet i efteråret, inden forårets knockoutrunder tager fat. Se den spændende turnering med viaplay.dk.

Europa League

Europa League var tidligere kendt som UEFA Cup´en, som startede tilbage i 1971. Fra 1999-2000 blev Pokalvindernes Europa Cup lagt sammen med UEFA Cup´en, og fra 2005-2006 blev der indført gruppespil som i Champions League.

Fra 2009-2010 blev turneringen re-brandet som Europa League og fik også tilført Toto Cup´en, og dermed var den turnering, som vi kender i dag, grundlagt.

De hold, der slutter som nummer tre i deres respektive Champions League gruppe spiller med i foråret, og der er kommet et par særdeles spændende navne med gennem årene.

Når de store drenge kommer på besøg For par år år siden fandt man prominente navne som FC Porto, Ajax Amsterdam, og nok meget overraskende, både Manchester United og Manchester City i denne turnering.

Det gjorde den absolut ikke mindre attraktiv, og da Atlético Madrid og Athletic Bilbao spillede sig i finalen med fantastisk fodbold, så blev denne turnering for alvor blåstemplet.

Især Bilbao viste flot fodbold, og de slog blandt andet Manchester United ud med sejre i begge opgør.

Sevilla elsker Europa League

Også danske hold har gjort sig bemærket i Europa League, hvor især, OB, AaB og FC København har vist de danske farver.

Sevilla er de nye konger af turneringen med fire sejre, mens Inter, Juventus, Liverpool har vundet turneringen tre gange hver, og under det nye format har man set vindere som Shakhtar Donetsk, Chelsea, FC Porto og Atlético Madrid.

Så kom så ikke og sig, at Europa League er en discount-turnering. Det er europæiske tophold på vej mod ny succes og flere pokaler!

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos tv2 play

se hos TV2 Play