Belgien
Belgien
vs
Aserbajdsjan
Aserbajdsjan
19. Nov 2023
17:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Belgien live streaming online

De seneste år har det belgiske fodboldlandshold etableret sig som hele Europas kæledækker, og er en del af de helt store favoritter ved EM i Frankrig. Men man skal ikke mere end et par år tilbage, før tingene så helt anderledes ud. Lige nu høster De Røde Djævle, som holdet kaldes, frugterne af en helt speciel årgang, der tæller nogle af verdens bedste spillere. Kigger man ned over holdkortet vil Eden Hazard, Kevin De Bruyne og Thibaut Courtois springe i øjnene, og det er bare for at nævne nogle stykker.

Sølv i Italien

I 1972 kvalificerede Belgien sig til at spille med ved slutrunde for første gang. Otte år senere opnåede de deres største triumf, da De Røde Djævle endte med at vinde sølvmedaljer ved EM i Italien. Ved den turnering endte de som gruppevindere, da de slog Spanien og spillede uafgjort mod både England og Italien.
I finalen blev verdensstjernerne fra Vesttyskland dog for stor en mundfuld, og man tabte finalen i Rom med 1-2. Men sølvmedaljerne i Italien blev indgangen til den mest succesfulde periode i landsholdets historie.

Slog Spanien og Sovjet

VM i 1986 resulterede i en fjerdeplads. Det var første gang, at turneringen blev afholdt på den måde, at man gik direkte fra gruppespillet til knockout-kampene. Belgierne endte som nummer tre i gruppen, men gik ind til opgaven med oprejst pande. Først røg Sovjet, og derefter skulle de i ottendedelsfinalen møde Spanien, som netop havde sendt Danmark ud af turneringen. Efter at have spillet 1-1 i både ordinær og forlænget spilletid, endte det hele i straffespark. Her skulle belgierne vise sig at have de stærkeste nerver og slog favoritterne med 5-4. I kvartfinalen skulle Argentina og Maradona dog vise sig at være for stærke, ligesom franskmændene blev det i kampen om bronze.

Nummer et i verden

Herefter gik der stort set en generation, hvor der ikke var ret meget djævelskab over det belgiske landshold, som kun var med til EM i 2000, da de delte værtskabet med Holland. Men nu er de tilbage, hvor det er rigtigt sjovt. Belgien ligger helt i toppen af FIFA’s rangliste og har sågar ligget nummer et. Ved VM i Brasilien var de en del af boblerne, der kunne vinde. Det endte i en kvartfinale. Nu skal holdet slå til, hvis de ikke vil ende som en endnu et kapitel om de superhold, der aldrig vandt noget som helst.

Se Belgien live stream

Gå ind på Unibet og opret en konto. Så snart du har sat penge ind på kontoen er du klar til at streame fodbold i verdensklasse live online. Tilbage er der bare at lade dig underholde af massivis af fodbold som du kan streame live online!

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos TV2 Play

se hos TV2 Play