AC Milan
AC Milan
vs
Salernitana
Salernitana
25. May 2024
18:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Serie A Online Live Stream

Se Serie A live stream online!

Du har muligheden for at se alle kampe i Serie A direkte på nettet med online live streaming! Du kan endda både live streame både live streame Serie A med mobil, tablet og computer, og det er både nemmere og billigere end at se fodbold i TV.

Den italienske Serie A er blandt de mest spændende turneringer at følge hvert år. Det skyldes ikke mindst, at der er en hel håndfuld klubber, som rettelig kan kalde sig favoritter til La Scudetto, mesterskabet.

Udover AC Milan, Inter, Juventus, AS Roma og Lazio, så vil andre klubber som SSC Napoli, Udinese og Fiorentina også komme til at spille en rolle, når det for alvor går løs med de sidste spillerunder i Støvlelandet.

Derfor skal du heller gå glip af et eneste sekund af den ikoniske Serie A, som i årevis har haft masser af danske fans, som følger den lækre fodbold i Italien.

Hvis du vil følge Serie A hver uge og undgå stress med at finde et tv, som sender de rigtige kanaler, så har vi det helt rigtige tilbud til dig.

Opret en konto på bet365.com, lav et væddemål, og så kan du følge dit italienske yndlingshold hvor som helt på din PC eller Mac.

Via live streame får du kampene i den bedste kvalitet på din computerskærm, som du også kan slå til din fladskærm for den ultimative oplevelse.

Bet365 er din bedste partner, når det gælder live streaming – hver gang!

Serie A

Italiensk fodbold er langt bedre, end det rygte som klæber til Serie A. Kritikerne påstår, at der scores for få mål, og at kampene er dræbende kedsommelige og taktiske. Intet kunne være mere forkert.

Den italienske liga sprudler af god fodbold weekend efter weekend, hvor en række klubber alle har chancen for et erobre mesterskabet.

AC Milan var i mange år, det hold, som alle skulle måle sig imod, men der er kommet andre plader i lasagnen hos Silvio Berlusconis klub. Væk er profiler som Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Antonio Cassano, Clarence Seedorff og Mark van Bommel, og det kan komme til at koste gevaldigt, hvis der ikke bliver købt ordentligt ind. Nu har klubben solgt 48% af aktierne til en asiatisk rigmand, så der er håbe forude.

Den Gamle Dame slår igen

Bysbørnene fra Inter vandt The Treble så sent som i 2010, mens det har knebet med resultaterne siden. nu skal en lang række nye og unge spillere få "Nerazzuri" op på toppen igen.

Den Gamle Dame fra Juventus har bestemt vist sig i en forynget og lækker udgave i de senere år. Veteranen Andrea Pirlo spiller som i ungdommens vår siden skiftet fra AC Milan, og med ham på toppen så har "La Signora Vecchia" igen indtaget deres retmæssige trone i Støvlelandet med fire emsterskaber på stribe og et indtog i Champions League finalen.

Skal vi snart have en ny maestro?

AS Roma har fået ny pengemand i spidsen i form af Thomas DiBennedetto, og der er blevet handlet ind for millioner med spillere som Maarten Stekelenburg, Bojan Krkic, Erik Lamela, Simon Kjær og Fernando Gago. Flere af spillerne er dog røget ud i gen, og træner Luis Enrique måtte også smutte. Nu er det så veteranen Rudi Garcia, som står i spidsen for romerne, og med indkøbet af Kevin Strootman har man fået en talentfuld hollænder i stalden.

Napoli har vist sig som en stor gevinst i Serie A og er ved at være på højde med det hold, som begejstrede i slut-80´erne og start-90´erne. De har før kvalificeret sig til Champions League, og det skulle ikke undre, hvis de lyseblå er fast inventar i en årrække. Edinson Cavani er smuttet til Paris St.Germain, men der hentes højst sandsynligt en to-tre klassespillere for den halve milliard, de har fået på kontoen for Cavani.

Udinese og Fiorentina har også gjort det godt i en del sæsoner, så den italienske liga ser ud til at være den mest spændende af alle de store ligaer i denne sæson. Ikke dårligt for alle fodbold-elskere.

Serie A Hold

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår