Spanien
Spanien
vs
Brasilien
Brasilien
26. Mar 2024
20:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Landshold

Indrømmet, venskabskampe kan være noget af det mest dræbende, der findes. De kan nemt gå hen og blive en oplevelse, hvor man finder mere spænding i en af Danmarks Radios gudstjenesteudsendelser ”Før Søndagen”.

Session for sekundaspillere Ofte bliver de største stjerner hjemme, da de hellere vil passe deres klubtræning end at risikere en dum skade i en træningskamp med et landshold, hvor deres plads er lige så sikker, som det faktum, at bolden er rund. Derfor bliver venskabskampe som regel brugt til at finde alternative opstillinger end startelleveren. Der er ingen regler om, hvor mange spillere, man vil bruge, og derfor er det på måde utænkeligt, at træneren skifter hele holdet ud i pausen simpelthen, fordi han kan!

Giganterne leger Men inden du bliver totalt tændt af på tanken ved at bruge en aften på at se landsholdsspillere øve sig i nationaldragten, så lad det være sagt at venskabskampe også kan være alt det, som gør fodbold til verdens bedste underholdning.

Der er ikke så ofte, at de store nationer tørner sammen. Ofte skal man vente til to år mellem hver slutrunde før det sker, og hvad angår lande uden for Europa, ja så sker det endnu mere sjældent.

Derfor er venskabskampene en kærkommen mulighed for de store nationer for at få kigget nærmere på hinanden og en mulighed for at få vist sig frem for folk uden for landet grænser. Eksempelvis så man de brasilianske verdensstjerner tage på charmeoffensiv i Europa for en del af holdets forberedelse til VM på hjemmebane. Her mødte de blandt andet Danmark på Imtech Arena i Hamborg, hvor de danske fodboldelskere kunne nyde synet af Neymar i hopla.

Fodboldmæssigt topmøde Det er ikke kun de forskellige landshold, der øver sig. Som en del af forberedelserne til sæsonstart er der stor tradition for, at der arrangeres fodboldmæssige topmøder rundt omkring i verden både som enkelte kampe, men også som hele turneringer. Og selvom superstjernerne ikke vil risikere at blive skadet i en kamp uden point på spil, er det altid en fornøjelse at se Cristiano Ronaldo, Messi og Zlatan selvom de kun underholder os på 80 procent.

Sådan ser du Venskabskampe live stream: Lav en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Venskabskampe live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din computer i ro fred, mens du ser Venskabskampe live stream.

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos tv2 play

se hos TV2 Play