Viborg FF
Viborg FF
vs
Lyngby
Lyngby
21. Apr 2024
12:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Viborg FF Live Stream

Hvis man taber i terningspillet snyd, siger man, at man er i Viborg, men domkirkebyen kan meget andet end at være pausedestination i rafling.

Viborg Fodsports Forening blev dannet tilbage i 1896. I starten var det en klub, som tilbød flere former for sport, blandt andet atletik, brydning og sågar cricket, som var en stor sportsgren herhjemme dengang. Den første til at tage medaljer for klubben var Villy Buhl, som i 1910 vandt sølvmedalje ved Danmarksmesterskaberne i længdespring.

På det tidspunkt var der ikke noget reelt Danmarksmesterskab i fodbold. I stedet blev der afholdt regionale mesterskaber rund om i landet. I 1912 etablerede Dansk Boldspil-Union et nationalt mesterskab. I begyndelsen som et slutspil imellem de regionale mestre, men fra 1928 oprettede de Danmarksturneringen, som sidenhen har afgjort, hvem som kunne kalde sig for danske mestre i fodbold. I 1924 vandt Viborg FF Mesterrækken, som var den bedste liga i Jylland på det tidspunkt. I 1929 blev man enige om at skille de forskellige sportsgrene fra hinanden, hvorefter der kun har været spillet fodbold siden.

Sov i 100 år I eventyret om Tornerose stikker hun sig på en ten og sover i 100 år, eller i hvert fald til hun bliver reddet af sin prins. I historien om Viborg FF var der ikke nogen heks eller ten, man kunne stikke sig på, men alligevel levede klubben en stilfærdig halvsovende tilværelse i mere end 70 år, før end den vågnede op til dåd i midten af 1990’erne. Den kvalificerede sig for første gang til Superligaen i 1993, men det var først i 1998, at man formåede at etablere sig som en fast del af den fornemste fodboldrække i Danmark.

Prinsen i eventyret hedder Philip, i Viborg FFs tilfælde blev det Ove Christensen. Han førte klubben ud af rollen som elevatorhold og fik lagt grundstenene til at få den stabiliseret som Superligahold. Ove Christensen kom til i 1995 og stod således i spidsen for det mandskab, som rykkede op i Superligaen i 1998. Forholdet mellem Ove Christensen og Viborg nåede næsten sølvbryllups-alderen, men det var ikke altid været fryd og gammen. I 1999 forlod han klubben for at blive træner for U18 landsholdet. I 2003 var han tilbage igen, men blev fyret i 2006, da ledelsen fandt nogle af hans udtalelser illoyale. Christensen havde været fremme med en skarp kritik af ledelsens indkøb af spillere. I 2011 vendte han tilbage for tredje gang for at føre klubben imod nye højder. Kort inden foråret 2014 skulle fløjtes i gang meddelte klubben, at man Ove Christensen var blevet afløst af Auri Skabalius, da Christensen ikke var i stand til at udføre sit job på grund af et dårligt knæ. Skabalius første Viborg til en helt suveræn oprykning, men parterne ophørte samarbejdet efter sæsonen. Han er blevet Johnny Mølby.

Viet i midtercirklen Med sig på sidelinjen står et af de største Viborg-koryfæer i nogensinde. Søren Frederiksen har haft et langt forhold til klubben, hvor han spillede som aktiv i flere omgange og har været træner siden 2008. Faktisk har klubben en så stor plads i Frederiksens hjerte, at han er viet i midtercirklen på Energi Viborg Arena. Og kærligheden er gengældt. Da klubbens fans i 2007 skulle stemmes om hvem, som var den største spiller, der havde trukket i den grønne Viborg-trøje, røg Søren Frederiksen ind som en klar nummer et. Andre store spillere er eksempelvis Heine Fernandez, Michael Gravgaard, Steffen Højer og Thomas Frandsen.

Sådan ser du Viborg FF live stream: Lav en konto viaplay.dk, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Viborg FF live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din computer, mens du ser Viborg FF live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Eurosport

se hos Eurosport