FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Viborg FF
Viborg FF
31. Oct 2015
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v Viborg Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller31. October 2015

Er helvede frosset til, eller begynder man så småt at kunne se sprækker i fundamentet hos FC Midtjylland? En ting var nederlaget til SSC Napoli, det var forventet. At man så et par dage efter tabte til Brøndby IF, behøvede som sådan heller ikke at skabe de store bekymringer, men at ryge ud af pokalturneingen til FC Roskilde, der til daglig lever tilværelse i bunden af 1. Division er ikke tilfredsstillende. Heller ikke selvom Ulvene for tiden slås med skader hos flere stamspillere.

Der kan hurtigt blive skabt spiral, som kan være svær at komme ud af. Derfor er det også utroligt vigtigt, at FC Midtjylland igen for sejrens sødme og kommer tilbage på vinderkurs.

Men her vil Viborg helt sikkert gøre alt for at sætte en kæp i hjulet på FCM, og viborgenserne tager til lokalbrag i Herning med en frisk sejr på 4-2 over Esbjerg.

Vi tipper:

Vi tror at FCM vinder 2-1.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Viborg FF

Hvis man taber i terningspillet snyd, siger man, at man er i Viborg, men domkirkebyen kan meget andet end at være pausedestination i rafling. Viborg Fodsports Forening blev dannet tilbage i 189

Læs mere om VIBORG FF her