Athletic Bilbao
Athletic Bilbao
vs
Atletico Madrid
Atletico Madrid
29. Feb 2024
20:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Copa Del Rey

Den spanske pokalturnering har fået et strejf af royal lykke ved at være benævnt Copa del Rey, Kongens Turnering, eller som det hedder så mundret på spansk ”Campeonato de España – Copa de Su Majestad el Rey”. Copa del Rey har det smukke aspekt, at der afvikles ude- og hjemmekampe i hver runde, og det giver alle hold en chance for at gå videre. Spansk pokalfodbold kombinerer det allerbedste fra den Iberiske Halvø med pokalturneringens charme, hvor ingen er sikre på noget som helst. Så hvis du vil have drama til sidste fløjt, så skal du følge Copa del Rey live stream hele vejen.

Lav en konto på bet365.com og så er du i den grad klar til Copa del Rey. Her kan du streame kampene i allerbedste kvalitet, og så er du sikker på, at du ikke går glip af den fede action. Du får utrolig driblekunst, vanvittige mål, træfsikkerhed, finurligt fløjspil og killer-instinkt!

Copa del Rey

Den spanske pokalturnering er over 100 år gammel og blev egentligt spillet første gang i 1902, men den er aldrig er blevet anerkendt som den helt officielle. I stedet begyndte eventyret for første gang året efter, og her vandt Athletic Bilbao de to første trofæer. Den baskiske klub har været yderst succesfuld i denne turnering og har vundet den hele 23 gange i klubbens historie. Det pudsige er dog, at de ikke har vundet siden 1984, men til gengæld har de tabt tre finaler siden.

Mest vindende Copa del Rey spiller

Athletic Bilbao holder dog rekorden for flere ting, som de stolte baskere må være evigt glade for. Således er Agustín Gaínza den mest vindende spiller med syv trofæer bag sig i perioden 1943-1958. Han nåede også at spille flest kampe, 99, og var også i flest finaler med ni optrædener. Han nåede også lige at plaffe flest mål ind i en enkelt kamp, da han nettede otte gange mod Celta Vigo i 1947.

Mest scorende Copa del Rey spiller

Den legendariske angriber Telmo Zarra fra Bilbao nåede op på hele 81 mål i turneringen, så både Messi og Ronaldo skal til at steppe up, hvis de skal nå den målfarlige angriber. Han nåede også rekorden for flest mål i en finale, da han scorede fire mål i finalen i 1950, mens han har scoret i hele fem finaler fra 1942-1950 og samtidigt scorede i fire finaler i træk fra 1942-1945.

Flest Copa del Rey trofæer

Det er dog stadig FC Barcelona, der kan prale af flest vundne trofæer med hele 27 af slagsen, og den kan de stikke lige i fjæset på rivalerne fra Real Madrid, som kun har vundet den 19 gange. Til gengæld har madrilenerne så 32 mesterskaber mod Barcelonas 23.

Barcelona vs. Real Madrid i Copa del Rey

De to storklubber har mødt hinanden i seks finaler alt i alt og har været dygtige til at dele sejrene imellem sig med tre til hver. Real Madrid vandt den første finale i 1936 med 2-1 på Mestalla i Valencia, og de tog såmænd også den seneste i 2011 på samme stadion. Det var et forår, hvor de to mandskaber indenfor en måned skulle mødes fire gange med to gange Champions League semifinale, en Copa del Rey finale og en gang i ligaen.

I pokalfinalen vandt Real 1-0 på et smukt hovedstød af Cristiano Ronaldo, mens Sergio Ramos efterfølgende tabte trofæet under en bus, da fejringen løb af stabelen i Madrids gader.

Hvem vinder Copa del Rey?

Det tabte trofæ, Sergio Ramos må stadig have røde ører, er blevet erstattet af et nyt som er på spil i denne sæson. Det bliver spændende at se, hvem der får fingre i det, når Copa del Rey finalen er spillet. Bliver det Messis Barcelona eller Ronaldos Real Madrid? Eller får vi en helt ny og overraskende vinder? Alt er i spil i denne fine turnering, som repræsenterer det allerbedste i spansk fodbold!

Copa Del Rey Hold

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår