Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
vs
Real Madrid
Real Madrid
1. Jun 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Champions League Live Streaming Online - 2021/2022

Champions League Live streaming

Champions League er den fineste klubturnering af dem alle, og finalen overgås kun af slutkampen ved VM. Den første turnering blev spillet i 1955-56 og var kendt som Mesterholdenes Europa Cup. Den gang var det kun mestrene fra de respektive lande, som kvalificerede sig i en vaskeægte cup-turnering med kampe ude og hjemme.

I 1992 blev Champions League introduceret, og her vandt gruppespillet indpas. Sidenhen fik de store nationer lov til at få flere hold med, og de blev indført to gruppespil. Nu er man nede på et gruppespil i efteråret og knockoutrunder i foråret.

Champions League er turneringen, hvor der bliver spillet det flotteste fodbold med de allerstørste stjerner. Det er turneringen, som alle vil deltage i, og som alle vil vinde. Alle, der har prøvet en bid af den fineste turnering, vil gøre hvad som helst for at være med igen. Derfor skal du følge alle herlighederne på viaplay.dk.

Champions League

Man kan ikke undgå at blive begejstret som fodbbold-fan, når Champions League fylder sendefladen tirsdag og onsdag aften i den bedste sendetid. Alt andet fodbold forekommer nærmest kønsløst, når man først har prøvet det bedste af det bedste.

Alle de store hold fra Europa spiller med, hvilket nærmest gør hver enkelt kamp til et europæisk stormøde. Specielt knockout fasen er helt ekstrem, og når man først kommer til kvartfinalerne, kan man godt begynde at slikke sig om munden.

FC Barcelona er traditionelt en stor favorit til titlen, som de har vundet fire gange siden 2006 og fem gange i alt. Med en Lionel Messi i absolut topform kan catalanerne slå alle i hele verden, og det er svært at forestille sin en semifinale eller finale uden Barcelona som den ene part. Med indkøbet af Neymar og Luis Suarez har de fået en ekstra dimension i spillet, som gør dem helt uberegnelige.

Holdets start-11´er er noget af det mest skræmmende, man kan forestille sig, og reserverne ville være førsteholdsspillere på et hvert europæisk storhold. Blaugrana har begejstret fodbold-Europa gang på gang, og kommer de først op i gear, så er der intet hold, der kan stoppe dem.

Masser af stærke mandskaber

Real Madrid er de meste suveræne vindere af pokalen efter 10 triumfer. De første fem kom dog i de første fem år, og der gik over 30 år fra pokal nummer seks til pokal nummer syv. De har altid et hold spækket med profiler, og de vil være kandidater til titlen hvert år.

De engelske hold skal ikke glemmes i den forbindelse, hvor både Manchester United og Manchester City står med gode kort på hånden, inden de afgørende kampe spilles.

Man skal dog ikke glemme Chelsea, som vandt titlen i 2012 og som har fået den fortabte søn, José Mourinho, tilbage som træner. "The Speciel One" står ikke just for spændende og fremadrettet fodbold, men titler, det kan han skovle ind.

Og så er der jo altid Arsenal, som er gode for en ottendedels- eller kvartfinale og nok skal sætte skub i Europa med deres flydende spillestil.

Der kæmpes om hver en centimeter

De italienske hold har ikke haft megen tur i den i de senere år på nær Inters sejr i 2010, men nu er Juventus igen ved at sætte sig på tronen i Støvlelandet, og de var i finalen i 2015. AC Milan vil traditionelt altid være med og med syv titler i denne turnering ved de, hvad det drejer sig om.

De tyske hold med Bayern München i spidsen er altid gode for en finaleplads, og både Dortmund og Schalke har bevist sig som værdige deltagere i turneringen.

Og så er der jo lige nyrige Paris Saint-Germain. Med masser af oliemillioner i ryggen kan de blive et giftigt bekendtskab. Klubben har tidligere investeret kæmpe summer i spillere som Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani og Thiago Silva, så mon ikke der snart kommer en fransk triumf igen?

Og så må vi aldrig glemme de danske hold, som aldrig kommer til at vinde Champions League, men kan man gå videre fra gruppespillet, så vil det være en kæmpe triumf

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos viaplay

se hos Viaplay