Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Everton
Everton
19. May 2024
15:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Arsenal Live Streaming Online

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok.

Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noget af det smukkeste angrebsspil, man kan forestille sig. Så hvis du også tænder på attraktiv fodbold med masser af fart, førstegangs-afleveringer og farverige personligheder, er Arsenal noget for dig.

Kanonerne støbes

Arsenal blev dannet i 1886 i det sydlige London, men skiftede vadested og flyttede nordpå i 1913 og har ligget der siden. Den første storhedstid kom i 30´erne under den legendariske manager Herbert Chapman, hvor Arsenal vandt mesterskaberne i 1931, 1933, 1934, 1935 og 1938. Efter krigen var det småt med titlerne, men i 1971 vandt man The Double med mesterskab og FA Cup.

Endnu en gang skulle der gå lang tid, før solen igen skinnede over Highbury. Holdet vandt en FA Cup, men tabte tre finaler i 70´erne og finalen i Europa Cup´en for pokalvindere i 1980 til Valencia. Da den tidligere storspiller George Graham overtog holdet i 1986, skete der imidlertid noget.

It´s up for grabs!

I 1987 vandt man Liga Cup´en med 2-1 over Liverpool, og selvsamme hold blev i bogstavelig stand snydt på målstregen, da det engelske mesterskab skulle afgøres i 1989. I den sidste kamp i sæsonen skulle Arsenal vinde med to overskydende mål over Liverpool på Anfield Road for at blive mestre. Det blev anset som umuligt, men med Michael Thomas´ mål i de døende sekunder, hvor den engelske kommentator sagde de legendariske ord ”It´s up for grabs”, vandt The Gunners mesterskabet.

Siden fulgte et mesterskab i 1991, hvor man kun tabte en kamp i sæsonen og en pokal double i 1993 med sejre i både Liga Cup og FA Cup, begge gange i øvrigt mod Sheffield Wednesday, og en sejr i Pokalvindernes Europa Cup, da Parma blev besejret med 1-0 i Parken i 1994.

En franskmand ved navn Arséne

I 1996 fik man ny manager i franske Arséne Wenger, og han revolutionerede i den grad klubben og spillet i England. Arsenal havde i mange år ry for at spille beskidt og defensivt, men det fik Wenger lavet om på. Nu var stilen i stedet lagt an på flydende angrebsspil på et teknisk højt niveau.

Wenger har en fantastisk evne til at finde unge talenter og forme den til stjerner og har også været god til at finde spillere, som står lige på tærsklen til at blomstre og så få dem til at springe ud i fuldt flor. Spillere som Thierry Henry, Patrick Vieira, Ashley Cole, Frederik Ljungberg, Robert Pires, Sol Campbell, Syvain Wiltord, David Seamann og Ray Parlour blev grundpillerne i en periode, som gav The Double i 1998 og 2002, FA Cup i 2003 og 2005 samt mesterskabet i 2004.

Det mesterskab er gået over i historien, da Arsenal ikke tabte en kamp i hele sæson og var ubesejrede i 49 kampe i træk, hvilket gav holdet tilnavnet ”The Invincibles”.

ENDELIG!

Den seneste triumf for Arsenal lå tilbage i 2005 med FA Cup sejren over Manchester United samt tre tabte finaler siden. Men "The Gunners" spillede en flot sæson i 2013/2014, hvor de endelig fik et trofæ indenfor vesten igen.

Endnu engang var det FA Cup´en, der kom tilbage til det nordlige London, da Hull blev besejret 3-2 i en medrivende finale, som måtte i forlænget spilletid. Året efter gentog man bedriiften med en sikker 4-0 sejr over Aston Villa.

Sådan følger du Arsenal:

Opret dig hos viaplay.dk, og så er du klar til at livestreame på Arsenal. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at følge Arsenal hele sæsonen, så er du kommet til det rette sted.

På den måde kan du være sikker på at få den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc, macbook, tablet eller smartphone og følge dit yndlingshold.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Viaplay

se hos Viaplay