Hoffenheim
Hoffenheim
vs
Bayern München
Bayern München
18. May 2024
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Bayern München Live Streaming Online

FC Bayern München er uden sammenligning den mest populære af de tyske klubber. Uanset hvor lidt anseelse tysk fodbold har haft i omverdenen, er der altid folk, som har holdt med Die Bayern.

Klubben blev grundlagt i 1900, som et udspring af fodboldafdelingen i Münchens Gymnastikforeningen, da en del af spillerne var utilfredse med ikke, at de måtte melde sig ind i Det Tyske Fodboldforbund. Allerede i sin første sæson vandt FC Bayern München det lokale mesterskab, og siden er det nærmest mere reglen end udtalelsen, at det kommer pokaler til hvert år.

Måtte ikke spille Bundesliga

Da man i 1963 spillede den første sæson i den nystartede Bundesliga, var Bayern München ikke med. Godt nok var man blevet nummer tre i den lokale division, men da den var blevet vundet af et andet münchenhold udeblev invitationen til det fine selvskab. Det har klubben sidenhen taget gevaldig hævn for siden og er den suverænt mest vindende klub i tysk fodboldhistorie. I 2010 vandt klubben sit foreløbige sidste mesterskab. Det var nummer 22.

Aksen og 13 trofæer

Da FC Bayern München rykkede op i Bundesligaen i 1965 var det blandt med Gerd Müller, Sepp Maier og ikke at forglemme Franz Beckenbauer på holdet. Trioen blev senere kendt som ”Aksen” og var omdrejningspunktet på det hold, som vandt stort set alt, hvad de rørte ved i 1970’erne. 13 trofæer blev det til i alt. Blandt andet vandt de Europa Cuppen for Mesterhold tre gange i træk.

Der Kaiser

I dag er Franz Beckenbauer og FC Bayern München to ting, der ikke kan skilles ad. Han er om nogen Mr. Bayern og vel nok stadigvæk den største stjerne i klubben. I hvert fald udenfor grønsværren. Kejseren kom til klubben som ungdomsspiller. Han debuterede på førsteholdet, som 19-årig, i 1964. Fire år sener blev han, på grund af sin naturlige lederskikkelse, tildelt magten, som anfører i klubben. En position han beholdte, til han forlod Bayern for første gang i 1977.

Efter at have været væk i en periode besteg Beckenbauer igen tronen i München, da han, efter et kort ophold som træner, trådte til som præsident for klubben i 1994. Hans regeringstid varede til 2009, hvor han gav den formelle magt fra sig og overgik til Ærespræsident. Men selv efter sin afgang foregår der intet i FC Bayern München uden, at Der Kaiser siger sin mening, som han gerne giver offentligt. Beckenbauer anses også som en af hoved arkitekterne bag den succes, som klubben nyder i dag.

De dyre drenge og den gamle mand

I 2007 begyndte man for første gang at hente etablerede stjerner til klubben. Der bliver aldrig tale om transfersummer, som man ser det i andre topklubber. I stedet henter Die Bayern spillere, som ikke får udnyttet deres potentiale og får dem til at blomstre.

I første omgang var det Franck Ribéry og Luca Toni, som i 2007, gjorde deres entre på Allianz Arena. Sidstnævnte forlod klubben igen i 2009, samme år, som man hentede problembarnet Arjen Robben i Real Madrid og fik ham til at flyve igen. I selskab med bysbarnet, anfører Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Xabi Alonso danner de rammen om et stjernespækket Münchenmandskab.

I 2013 stod Heynckes bag den umulige triumf, da han vandt "The Treble" med mesterskab, pokaltitel og Champions League. Men da man havde muligheden for at hente manden, som mange kalder verdens bedste træner, slog man til. Derfor er det Pep Guardiola som står for tingene i den krævende klub. Endnu mangler spanieren at hente trofæer med Bayern uden for Tyskland.

Sådan ser du Bayern München live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se FC Bayern München live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, mens du ser FC Bayern München live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår