Østrig
Østrig
vs
Frankrig
Frankrig
17. Jun 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Frankrig live streaming online

Vil du også gerne se Frankrig live stream? Så læs vores beskrivelse af Les Bleus!

De fire musketerer

Frankrig var i mange år kendt som ”Europas syge mand”, når det gælder fodbold. Nuvel, et par klubber havde været i en europæisk finale, men landsholdsfodbold var ikke just toppen af Eiffeltårnet.

Det ændrede sig dog i starten af 80´erne, hvor Frankrig havde en formidabel midtbane med Michel Platini, Alain Giresse, Jean Tigana og Luis Fernandez.

De nåede helt frem til semifinalen ved VM i Spanien i 1982, hvor de efter en af de bedste og mest dramatiske kampe i historien blev slået ud efter straffespark mod Vesttyskland.

Platini var kongen

Det gav en fjerdeplads ved denne turnering, men to år senere kom den helt store triumf på hjemmebane.

EM i Frankrig med Danmark som deltager for første gang blev en kæmpe succes for hjemmeholdet, der vandt alle fem kampe og fortjent kunne lade sig krone som Europas konger.

Michel Platini var på toppen af karrieren og scorede ni mål undervejs. Han blev skyttekonge tre år i træk i Serie A hos Juventus og vandt og titlen som Europas bedste fra 1983-1985.

De skuffende år

Ved VM i Mexico i 1986 røg man igen ud til Vesttyskland i semifinalen, men man nåede dog at vinde bronze med en 4-2 sejr over Belgien.

Så var glansen dog gået af holdet, og de var slet ikke med ved hverken EM i 1988 eller BM i 1990. To år senere var Platini landstræner for Frankrig, men de skuffede fælt ved EM i Sverige, hvor de blev slået ud af de senere europamestre fra Danmark.

Der skulle lige gå nogle år, men så var fransk fodbold for alvor tilbage på toppen.

De gyldne år

VM på egen bane i 1998 blev endnu et triumftog på eget græs, hvor man gik ubesejrede igennem turneringen og sluttede med at vinde 3-0 i finalen over de forsvarende verdensmestre fra Brasilien.

Holdets helt store stjerne var Zinedine Zidane, og han var om muligt endnu bedre to år senere, da franskmændene for alvor sig på fodboldtronen ved at vinde EM i Holland/Belgien.

Finalen mod Italien blev afgjort på et Golden Goal, da David Trezeguet hamrede et indlæg fra Robert Pires op i nettaget.

Bliver det tredje gang på stribe?

Fransk fodbold har ikke siden opnået lignende hæder, selvom det blev til sølv ved VM i 2006.

Det var i den kamp, at Zidane forløb sig mod Marco Materazzi og blev vist ud, mens Italien fik deres hævn og vandt efter straffespark.

Siden har Les Bleus haft the blues med skandaler og tidlige exits.

Man har dog god grund til at tro, at de kommer til at skabe et stort resultat ved EM på hjemmebane. De har jo trods alt gjort det to gange før.

Sådan ser du Frankrig live stream

Lav en konto på Unibet og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Frankrig live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser Frankrig live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos DR TV

se hos DR TV