AGF
AGF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
19. Jul 2024
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AGF Live Streaming Online

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stream!

Stolte AGF i hvid og blå Danmarks næststørste by har altid været sportsgal, og når det gælder byens bedste mandskab, så er der nærmest tale om en besættelse.

”De Hvii´e” er i den grad byens hold, og når det går godt, så er der fyldt til bristepunktet på NRGi Park. Og minsandten om det ikke også er tilfældet, når klubben roder rundt i 1. division. Kærligheden overvinder alt, som Aarhus´ andre darlings, bandet TV-2, så poetisk synger.

Aarhus Gymnastikforening af 1880 hed det, da den originale klub blev stiftet, og fodbolden kom til i 1902 sammen med svømning og tennis, mens håndbold og basketball også blev inkluderet hen ad vejen.

Men det er nu en gang fodbolden, der har haft den helt store opmærksomhed, og klubben hentede fire mesterskaber og fem pokaltitler på bare 11 år fra 1954 og frem. Klubben faldt dog i niveau herefter, og det var først med indførelsen af professionel fodbold i Danmark i 1978, at der for alvor kom gang i AGF igen.

Kom så, De Hvii´e! Klubben var tæt på mesterskabet i både 1982 og 1984, men det blev tabt til ærkerivalerne fra OB og Vejle. Dog kom det endelig i hus i 1986, og siden fulgte pokaltitlerne i 1987, 1988 og 1992 på hjemmebane, da Idrætsparken blev lavet til Parken.

AGF var nu en magtfaktor i dansk fodbold, og de var så tæt, så tæt på mesterskabet i 1996 i en heftig duel mod Brøndby. Afgørelsen kom nok i Aarhus, da AGF førte 3-1 mod de blå-gule og var godt på vej. Men så fik gæsterne reduceret og i sidste minut gik målmand Mogens Krogh med frem og hovedstødte udligningen ind. Det mål kom AGF sig aldrig over, men de vandt dog pokalen med 2-0 over Brøndby, hvilket var pokaltitel nummer ni, som er rekord herhjemme.

Den store nedtur Men fra 1996-1997 begyndte det at smuldre, og en række profiler forlod holdet, uden at der kom tilsvarende kvalitet til. Nedturen var begyndt, og den populære træner Peter Rudbæk blev fyret og blev erstattet af et væld af trænere, som højest holdt to sæsoner. I 2006 gik det galt, og AGF måtte ned og vende i 1. division.

Holdet kom dog hurtigt tilbage med Ove Pedersen ved roret, men spillet var ikke just prangende, og han blev skiftet ud med Erik Rasmussen, som ellers ikke var populær blandt fansene. Men Rasmussen fik spillet AGF op på førstepladsen i 2010, for derefter fuldstændigt at tabe sutten, og så måtte AGF endnu en gang ned og vende i 1. division.

AGF er tilbage Naturligvis røg den inkompetente Rasmussen ud, og han blev erstattet af Peter Sørensen, som førte AGF tilbage til Superligaen og skaffede klubbens bedste placering siden 1997 i sidste sæson med en femteplads.

Desværre betød interne stridigheder, at Sørensen måtte fyres i foråret 2014, og det var medvirkende til endnu en AGF-nedrykning. Han blev erstattet af Morten Wieghorst, som efter et eventyr i Swansea igen havde mod på at være klubtræner herhjemme. Under hans ledelse er tingene gået stille og roligt fremad, og ”De Hvii’e” er tilbage i Superligaen, hvor de hører til. Sådan ser du AGF live stream:

Lav en konto på viaplay.dk, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se AGF live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser AGF live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos TV2 Play

se hos TV2 Play