FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
AGF
AGF
4. Dec 2016
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland – AGF live stream: Forværrer Ulvene krisen hos De Hviie?

Mathilde Miller

Mathilde Miller 4. December 2016

Der er fortsat et par runder tilbage inden Superligaen skal i vinterhi, og søndag skal FC Midtjylland have besøg af AGF i en kamp, du kan streame live online! Ved at live streame FC Midtjylland AGF live online behøver du aldrig at gå glip af din favoritkamp, da du kan streame kampen direkte på din computer, tablet eller telefon.

Gensyn med kliken

Søndag eftermiddag skal AGF køre de 90 kilometer vest på, der er fra træningsanlægget i Aarhus til stadion i Herning. Det bliver tredje gang, at Glen Ridderholm skal besøge det stadion, hvor han så sent som i 2015 fejrede mesterskabet og efterfølgende blev hele Danmarks Guld-Glen, da han lod sig fotografere i guldhabit og stor cigar til Ekstra Bladet.

De seneste to gange han har være på besøg på Heden, er det endt med uafgjort 1-1. Samme resultat blev det, da de to tørnede sammen i slutningen af september i Århus. Men det er lagt fra sikkert, at det ender med uafgjort en gang til.

Gang i galehuset

Der er nemlig godt gang i galehuset for tiden, hvor administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, så sent som i sidste uge var ude med en offentlig bredside til spillerne, som han mener mangler mandshjerte og vilje.

Selvom det umiddelbart ligner en sviner til holdet, falder det naturligvis tilbage på Riddersholm og hans stab, som trods er dem, der har til opgave at sætte holdet op til kampene. Derfor kan man heller ikke helt undsige, at der er pres på AGF-træneren forud for mødet med hans tidligere arbejdsgiver. AGF er kendt for at have et overforbrug af cheftrænere, der ville kvalificere dem til Luksusfælden, hvis TV3 besluttede at lave et program om fodboldklubber.

Da Morten Wieghorst blev smidt på porten for et år siden lå holdet placeret som nummer ni efter 18 kampe. Det er nogenlunde, hvor de er nu, og kokser det helt, kan det endnu engang ende med, at blive FC Midtjylland, som bliver holdet, der får dråben til at flyde over hos den siddende AGF-træner.

Det var nemlig Ulvene fra Herning, som var sidste modstander, inden Wieghorst blev sendt på porten. Helt så galt er det dog langt fra sikkert, at det går alene af den grund, at de vil have mere end svært ved at kvalificerede trænere til – i hvert fald hvis de skal have dansk pas.

Underlige nederlag

I Herning så det længe ud til, at Jess Thorup havde fået styr på stopperne. Både mandskab og administration kom hurtigt ned på jorden igen efter guldmedaljer og deltagelse i Europa. Naturligvis var det en hårdt slag, at de ikke nåede gruppespillet i Europa League i denne sæson, men Ulvene tog det som et hold og har formåede at holde fokus på Suppen.
Men på det seneste er det så rendt ind i nogle underlige nederlag. Eng ting er at tabe til FC København. Det gør stort set alle hold i Danmark.

Men at de også skulle tabe til både Lyngby og SønderjyskE stod ikke skrevet i kortene. Derfor skal FCM ud og finde noget stabilitet, så de kan se frem imod vinterferien med en god fornemmelse i maven.

Hvordan ender FC Midtjylland AGF live stream?

Vi er ret overbeviste om, at det her bliver til tre point til hjemmeholdet. På trods af at flere af spillerne og Glen har et helt specielt forhold til FCM, er Ulvene bedre på de fleste pladser.

Vi tipper:

Vi tror, at FCM vinder 2-0.

Hold øje med:

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Morten ”Duncan” Rasmussen, AGF.

Hvornår kan jeg se FC Midtjylland AGF live stream?

Kampen imellem FC Midtjylland og AGF spilles søndag d. 4. december kl. 18:00 på MCH Arena i Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her