Randers FC
Randers FC
vs
AGF
AGF
18. maj 2019
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Randers - AGF online med live streaming 18.05.2019

Torsten Hansen

Torsten Hansen18. maj 2019

Du kan live streame Randers FC – AGF direkte med mobil, tablet og computer! Færre og færre fodboldfans ser fodbold i TV i disse dage, og netop derfor bliver online live streaming så populært.

Uanset om du ligger hjemme på sofaen eller sidder med mobilen i toget, så har du muligheden for at se Randers FC – AGF på nettet!

Randers FC og AGF mødes i to meget vigtige opgør, som gælder en mulig plads i næste sæsons Europa League-kvalifikation.

Vinderen af dobbeltopgøret mellem Randers FC og AGF skal møde fjerdepladsen fra Superligaens mesterskabsslutspil i en enkel kamp om at komme med i Europa League-playoff.

Randers har overtaget imod AGF

Selvom AGF egentlig har et bedre hold end Randers FC, så har Randers alligevel været væsentligt bedre i de indbyrdes opgør.

AGF har faktisk ikke vundet i Randers siden 2014 og før det var deres seneste sejr i 2009, så de har det ikke nemt, når de besøger rivalerne på udebane.

Omkring en tredjedel af de indbyrdes opgør i de seneste 10 år er endt uafgjort, og når man tænker på kampens betydning, så kunne man godt forestille en afventende start på kampen.

Randers har været nogenlunde middelmådige i hele sæsonen, mens AGFs form i den grad kommre i stimer.

AGF er i fantastisk form

AGF er nemlig inde i en historisk god stime. De har vundet syv kampe i træk i Superligaen, hvilket er meget imponerende.

Desværre for AGF, så startede de først med at vinde kampe efter grundspillet sluttede, så de nåede ikke sæsonens mål, hvilket var at komme med i top seks for første gang siden Superliga-strukturen blev ændret.

Selvom de har måtte undvære vigtige Niklas Backman i midterforsvaret, så har de andre spillere bare taget store skridt.

Der er også stor forskel på målmandsposten, hvor de i vinters lejede Kamil Grabara i Liverpool. Han har stået væsentligt bedre end det var tilfældet med Oscar Whalley, som stod i størstedelen af efteråret.

Får AGF Patrick Mortensen med?

AGF hentede ligeledes Patrick Mortensen i vinterpausen, og han har med det samme vist et højt niveau.

Selvom han kom til Superligaen i vinterpausen, så er han allerede AGFs topscorer med ni mål. Desværre for ham og AGF, så har han siddet ude med en skade.

AGF-træner David Nielsen har foretrukket unge Alexander Ammitzbøl på toppen, og han har faktisk leveret nogle glimrende præstationer.

Derfor er det ikke nødvendigt at bruge Patrick Mortensen medmindre han er 100 % klar.

AGF må fortsat undvære Niklas Backman, som også er meget vigtig, men de har altså vist sig at kunne klare sig fint uden ham.

Se Randers FC – AGF med online live streaming!

Bud på resultatet

AGF skal umiddelbart være stærkest, men hjemmebanefordelen kan godt vise sig at betyde en del.

Det er heller ikke usandsynligt, at kampen ender uafgjort.

Randers FC – AGF: Kick off

Du kan live streame Randers FC – AGF online lørdag den 18. maj kl. 16.00.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Randers FC

Randers FC

Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og d

Læs mere om RANDERS FC her

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her