AGF
AGF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
4. Dec 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AGF v FC Midtjylland Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 4. December 2015

Det er bare ikke AGFs sæson, og det fik forleden den tidligere kult-angriber, Peter Graulund, til at rette en sønderlemmende kritik af sin gamle klub.

Der er ikke nok vilje, saft, kraft og føringspersonligheder i truppen, men det bliver naturligvis afvist på det kraftigste fra GF´s side.

Dog må man bare konstatere, at de kun har vundet fire kampe i denne sæson, og den ene sejr vare endda på skrivebordet efter at have tabt 1-2 til Hobro.

Unødvendigt, FCK

FC Midtjylland har til gengæld blæst under vingerne. Faktisk så meget, at de måtte aflyse topkampen mod FC København i søndags, da det var uforsvarligt at spille i stormen Gorm.

Det blev man så tøse-fornærmede over i FCK, at man har valgt at indberette FCM til DBU, hvor Fodboldens Disciplinærindsats skal kigge på klagen.

Et besynderlig og lidt uforståelig beslutning, som vi må håbe ikke får betydning for FCM rent pointmæssigt.

Vi tipper: AGF er virkelig helt til rotterne, så vi tipper 0-3 og måske en fyring til Morten Wieghorst op til jul.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AGF

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her