Silkeborg
Silkeborg
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
21. Jul 2024
12:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

SønderjyskE Live Stream

SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgende spil, saftige tacklinger og fight for Gud, Dronning og fædreland!

Den svære start SønderjyskE, blev startet 1. januar 2004 og er en paraplyorganisation med fodbold, håndbold og ishockey. Inden det kom så langt var fodbolddelen koncentreret omkring Haderslev FK, og de rykkede op i Superligaen i 2001, hvor de dog bare fik høvl på høvl og kun vandt en kamp ud af 33 mulige.

Som SønderjyskE var de i Superligaen første gang i 2005, men også denne gang måtte man ned igen efter blot en sæson.

I 2008 var der så gensyn med Superligaen, og siden har de bidt sig fast. De har været udråbt som nedrykningskandidater stort set hvert år og været sammenlignet med en humlebi. Bien, som ikke burde kunne flyve, var lig med klubben, som ikke burde spille fodbold og ligge i Superligaen.

Den lyseblå hær Men i Sønderjylland er de ligeglade med dens slags påstande, og de har bare ranket ryggen, hver gang kritikken har været hård. Det har givet nogle knubs, men omvendt har klubben formået at ligge i Superligaen i mindst seks sæsoner i træk.

Efterhånden har man også fået tilført nogle profiler, som man ikke kunne hente, da man var oprykker. En Henrik Hansen er kommet tilbage efter ophold i Horsens og OB, mens Tommy Bechmann er en angriber, som har gjort sig både herhjemme og i Tyskland.

Quincy Antipas blev hentet i HB Køge og sendt videre med stor fortjeneste til Brøndby IF. Den helt store guldfugl var dog Lasse Vibe, som ikke bare kan begå sig på banen, men så sandelig også udenfor, hvor hans herlige kommentarer gør ham til et yndet interview-offer. Han er nu fløjet over sundet til IFK Göteborg.

Sønderjyllands stolthed SønderjyskE spiller en god gang fodbold med vægten lagt på det offensive, og det har givet mange fornøjelige kampe de sidste par år. Især pokalopgørene mod FC København har været en fornøjelse at følge, og man husker sikkert gerne tilbage på foråret 2010, hvor sønderjyderne bankede københavnerne med 5-0.

sådan ser du Sønderjyske live stream:

Lav en konto på viaplay.dk og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se SønderjyskE live stream, så er du kommet til det rette sted.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Viaplay

se hos Viaplay