Spanien
Spanien
vs
Kroatien
Kroatien
15. Jun 2024
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Spanien live streaming online

Vil du også se Spanien live stream? Så læs vores beskrivelse af La Furia Roja!

Snublende Spanien

Der var engang, hvor spansk fodbold hele tiden floppede, når det gjaldt.

Især Frankrig og Italien var slemme ved spanierne, men indenfor de seneste otte år har der virkelig været valuta for pengene i spansk fodbold.

Både klub- og landshold har vundet mange trofæer, og Spanien kan blive det eneste land, der har vundet EM tre gange i træk i sommeren 2016.

Den første betød ikke så meget

Spanien vandt turneringen tilbage i 1964 på egen bane, men dengang var formatet et helt andet, og der var kun fire hold til stede, da det skulle afgøres.

Den gang hed det Nations Cup, men det var ikke alle lande, der tog det helt alvorligt.

Spanien havde moderat succes i turneringerne fremover, men alle sejl var sat til, da man skulle holde VM på eget græs i 1982.

Kæmpe nedtur

Det blev en eklatant fiasko, hvor man blandt andet tabte til Nordirland og måtte have hjælpe af den danske dommer Hennings Sørensen til at slå Jugoslavien.

Det hele endte i andet gruppespil, hvor man ikke kunne komme forbi England og Vesttyskland, som gik til finalen.

To år senere nåede man EM-finalen ved at besejre Danmark i semifinalen efter straffespark, men værtslandet Frankrig var for stor en mundfuld i finalen.

Den første EM-titel

Danmark blev en yndlingsmodstander, som man har slået efter behag i mange år, men udover den obligatoriske sejr over danskerne kneb det med at hive de store resultater hjem.

Det ændrede sig dog i 2008, hvor man kom lidt fra baghjul ved EM i Østrig/Schweiz. Den indledende gruppe blev vundet med maksimumpoints, og da den tidligere onde ånd fra Italien blev slået i kvartfinalen, så vejrede man guld.

Russerne fik tæsk i semifinalen, inden Tyskland blev besejret med 1-0 i finalen på et mål af Fernando Torres.

Den første VM-titel

To år senere blev det endnu bedre for spanierne ved VM i Sydafrika. Det var sandt for dyden ikke et godt VM, men det endte i det mindste storslået for Spanien.

Efter et indledende chok-nederlag til Schweiz så man sig ikke tilbage, og fra ottendedelsfinalen og frem vandt man 1-0 over henholdsvis Portugal, Paraguay, Tyskland og Holland i finalen.

Her blev Andrés Iniesta den store helt, da han scorede et Golden Goal i den forlængede spilletid mod Oranje.

Den anden EM-titel

Med begge store titler indenfor bæltet skulle man tro, at Spanien ville blive metaltrætte, men ved EM i 2012 var de tilbage på toppen.

Efter indledende 1-1 mod Italien gjorde man rent bord i de to næste kampe. Den tidligere skrækmodstander, Frankrig, blev slået i kvartfinalen, mens naboerne fra Portugal døde efter straffespark i semien.

I finalen ventede Italien igen, og her blev de azurblå savet over med 4-0.

Bliver det tre på stribe?

VM i 2014 siden blev en skrækkelig oplevelse for Spanien, som startede med at tabe 1-5 til Holland og aldrig kom videre fra den indledende pulje.

De er dog dobbelt-forsvarende Europamestre, når det går løs ved EM i Frankrig, og man må aldrig undervurdere den røde vrede.

Sådan ser du Spanien live stream

Lav en konto på Unibet og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Spanien live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser Spanien live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos TV2 Play

se hos TV2 Play