Portugal
Portugal
vs
Spanien
Spanien
15. Jun 2018
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Portugal - Spanien på nettet: Live stream VM 2018

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard15. June 2018

Se Portugal – Spanien på nettet med live stream

Du kan se PortugalSpanien på nettet direkte med live stream. Det ligner på forhånd en underholdende VM-kamp mellem Portugal, og du kan selvfølgelig se den på nettet med live stream.

Portugal og Spanien har nogle af de bedste spillere i verden på holdet, og de store spillere har det med at slå til i de store kampe. Vi forventer således at se Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, David Silva og de andre verdensstjerner folde sig ud. Der står ekstremt meget på spil ved VM, og det er ligeledes fantastisk at have Danmark tilbage til VM.

Se Portugal – Spanien på nettet med live stream.

Portugal og Spanien har fået god VM-lodtrækning

Portugal og Spanien har trukket hinanden i VMs Gruppe B. Spanien er selvfølgelig favoritter til at ende på førstepladsen, men Portugal kan ligeledes ende øverst.

Portugal og Spanien har fået en særdeles god lodtrækning, og de to store nationer skal møde Marokko og Iran, så der bør ikke være meget tvivl om, hvem der går videre til 1/8-finalen.

Hvis Portugal og Spanien begge går videre fra gruppen, så skal de møde de to øverste fra Gruppe A, som består af Rusland, Uruguay, Egypten og Saudi-Arabien, så de har fået en fantastisk lodtrækning.

I første omgang gælder det kampen mellem Spanien og Portugal, som nok kæmper om førstepladsen.

Spanien har måske det stærkeste hold til VM

Spanien er blandt de største favoritter til at vinde VM 2018 sammen med hold som Tyskland, Brasilien, Argentina, Frankrig og Belgien.

Man kan dog sagtens argumentere for, at Spanien har den absolut stærkeste trup under hele VM. Der er verdensklassespillere på samtlige positioner lige fra De Gea i målet til Diego Costa på toppen.

Spanien har fortsat ikke tabt en kamp under landstræner Julen Lopetegui, og de virkede ekstremt stærke i VM-kvalifikationen, hvor deres uafgjorte resultat på udebane imod Italien var deres eneste pointtab.

Den største udfordring for Spanien bliver at få Diego Costa til at fungere som spidsangiber, hvis han ellers bliver foretrukket. Alvaro Morata har tidligere været den foretrukne angriber, men han er ikke længere inde i varmen, og selvom Diego Costa er en fantastisk angriber, så har han ikke præsteret særligt godt på det spanske landshold – endnu.

Se Portugal – Spanien direkte på nettet med live streaming.

Hvordan ender Portugal – Spanien live stream?

Spanien har det stærkeste hold og er derfor favoritter, men Portugal kan sagtens true dem.

Vi tror på 1-0 til Spanien efter en fantastisk kamp.

Portugal – Spanien: Største profiler

Cristiano Ronaldo, Portugal og David Silva, Spanien.

Hvornår kan man se Portugal – Spanien live stream?

Portugal – Spanien spilles fredag den 15. juni kl. 20.00.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Portugal

Portugal

Man kan naturligvis ikke beskæftige sig med det portugisiske landshold uden at tanken straks falder på Cristiano Ronaldo. Han er den ubetingede superstjerne, men Portugals landshold er meget mere

Læs mere om PORTUGAL her

Spanien

Vil du også se Spanien live stream? Så læs vores beskrivelse af La Furia Roja!

Snublende Spanien

Der var engang, hvor spansk fodbold hele tiden floppede, når det gjaldt. Især Frankri

Læs mere om SPANIEN her