Tyrkiet
Tyrkiet
vs
Portugal
Portugal
22. Jun 2024
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Portugal live streaming online

Man kan naturligvis ikke beskæftige sig med det portugisiske landshold uden at tanken straks falder på Cristiano Ronaldo. Han er den ubetingede superstjerne, men Portugals landshold er meget mere end CR7. Det er ikke for sjov, at de kaldes Europas Brasilien.

Federação Portuguesa de Futebol, som er det officielle navn for det portugisiske fodboldforbund, blev dannet tilbage i 1914. Alligevel skulle de vente syv år på at få spillet den første pillet i 1921, hvor holdet tabte med 1-3 til naboerne fra Spanien.

Bronze i England

Herefter skulle der gå mere end 40 år, før holdet trådte ind på den helt store scene . Det var ved VM i 1966, hvor portugiserne var anført af verdensstjernen Eusébio.

Med offensiv fodbold i verdensklasse spillede de sig helt ind i hjerterne på de europæiske fodboldfans og nåede frem til semifinalerne. Eusébio endte som turneringens topscorer med ni mål.

På trods af det fornemme spil måtte de dog bøje sig for værtslandet England, der i sidste ende endte med at tage trofæet. Alligevel fik portugiserne medaljer med hjem, da de i kampen om bronze slog de Sovjetunionen med 2-1.

The Golden Generation

Selvom landet har haft stor tradition for at udvikle gode spillere, er det først mod årtusindeskiftet at man finder holdet der i daglig tale omtales som The Golden Generation. Holdet var bygget op omkring verdensstjernerne Luis Figo, Rui Costa, João Pinto, Paulo Sousa og Pauleta, og på de gode dage var der ikke grænser for deres formåen. Men selv ikke en gylden generation er garanti for medaljer, og selv om man var tæt på, blev det aldrig til den store triumf.

Der var ellers lagt i kakkelovnen i 2004, hvor EM på hjemmebane lignede sidste chance. Holdet nåede hele vejen til finalen, men formåede aldrig at få bugt med Grækenland, som med en taktik, der får Norge til at virke offensivt indstillet, vandt finalen med 1-0.

Festen var slut. Stjerne stoppede, men i deres dønninger blomstrede en ny op. I 2004 var Cristiano Ronaldo en knægt. I dag er han et fænomen, længere er den ikke!

Se Portugal live stream

Gå ind på Unibet og opret en konto. Så snart du har sat penge ind på kontoen er du klar til at streame fodbold i verdensklasse live online. Tilbage er der bare at lade dig underholde af massivis af fodbold som du kan streame live online!

Tidligere artikler