Portugal
Portugal
vs
Danmark
Danmark
8. Oct 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Portugal v Danmark live

Mathilde Miller

Mathilde Miller 8. October 2015

Det bliver et topmotiveret portugisisk mandskab, som Olsens udvalgte skal møde. Bliver det til tre portugisiske point imod Danmark, er de nemlig sikre på at kvalificere sig til slutrunden i Frankrig.

Men inden pessimismen tager over, er det værd at huske på, at Portugal er et af de hold, som danskerne kender virkelig godt og, at vi normalt gør det godt imod Portugal.

Godt nok er de to seneste opgør endt med nederlag til drengene i rødt og hvidt, men det er smalle nederlag. Eksempelvis for et år siden, hvor Cristiano Ronaldo scorede kampens eneste mål i overtiden, da portugiserne var på besøg i Telia Parken.

Hvis Olsen og drengene mangler inspiration, skal de bare huske tilbage til 2008, hvor det hele eksplodere i Porto, da Daniel Jensen dybt, dybt inde i overtiden flækkede kuglen i kassen til en sensationel sejr på 3-2. Lad os genskabe historien og gøre det hele igen.

Vi tipper:

Vi tror, at Danmark taber med 3-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Portugal

Portugal

Man kan naturligvis ikke beskæftige sig med det portugisiske landshold uden at tanken straks falder på Cristiano Ronaldo. Han er den ubetingede superstjerne, men Portugals landshold er meget mere

Læs mere om PORTUGAL her

Danmark

Se hvordan du kan se Portugal v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her