Portugal
Portugal
vs
Wales
Wales
6. Jul 2016
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Portugal v Wales: Hvor mange liv har portugiserne?

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 6. July 2016

Vil du også gerne se Portugal v Wales EM stream? Så læs vores optakt og find ud af, hvor du kan se kampen.

En overraskende semifinale

Vi indrømmer gerne, at det ikke just var disse to hold, som vi regnede med at se i den ene semifinale ved dette EM.

Hvis alle seedninger havde holdt, så var det snarere Spanien og England, der skulle have mødtes, men nu bliver det i stedet deres respektive naboer, der skal give den gas i Lyon.

Man kan godt allerede nu sige, at sympatien i udpræget grad er hos Wales som underdog, mens Portugal har været mere heldige end godt spillende ved dette EM

På et hængende hår

Naturligvis skal man også have en vis portion nerver af stål, når man gang på gang er bagude og skal i forlænget spilletid og straffe, og det har portugiserne haft til overflod.

I gruppespillet var man tre gange bagude mod Ungarn og fik til sidst 3-3, i ottendedelsfinalen mod Kroatien scorede man to minutter før, overtiden var slut, og i kvartfinalen mod Polen måtte man ud i straffespark, før semifinalen var sikret.

Det vidner også om en stærk karakter hos portugiserne, mens kynikerne vil sige, at alt heldet nu må være brugt op.

Ja tak, Wales

Den slags kan man slet ikke finde på at sige om Wales, som fik endnu flere fans, da de ekspederede Belgien ud af turneringen i kvartfinalen.

Belgierne har været nævnt som en hemmelig favorit til titlen, og de til tider lidt for selvsikre stjerner har irriteret mange.

Derfor var der ekstra jubel, da først Ashley Williams og siden Hal Robson-Kanu annullerede belgiernes føringsmål ved Radja Nainggolan. Til sidst fik Sam Vokes endda lige sat trumf på med sin scoring til 3-1.

Hvordan ender kampen Portugal v Wales EM stream?

Wales er uden Aaron Ramsey, hvilket er et stort slag. Dermed er endnu mere lagt over på Gareth Bales skuldre.

Portugal kommer med god erfaring efter den fjerde semifinale i de sidste fem EM-slutrunder.

Vi tror også, at de går videre efter det ultimative drama med forlænget spilletid og straffespark.

Vi tipper 1-1.

Vores bedste bet

Hvis du også tror, at kampen må ud i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder, så får du odds 9.00, uanset om du spiller på Portugal eller Wales hos Bet365 får du odds 6.00.

Hold øje med

Cristiano Ronaldo, Portugal og Gareth Bale, Wales.

Hvornår kan du se Portugal v Wales EM stream?

Kampen spilles onsdag d. 06. juli kl. 21 på Stade de Lyon i Lyon.

Se EM stream

Opret en konto hos Unibet og få TV 2 Play gratis i en måned.

På den måde kan du se alle EM-kampene i den bedste kvalitet og går ikke glip af et eneste sekund.

Få adgang til det gode tilbud HER
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Portugal

Portugal

Man kan naturligvis ikke beskæftige sig med det portugisiske landshold uden at tanken straks falder på Cristiano Ronaldo. Han er den ubetingede superstjerne, men Portugals landshold er meget mere

Læs mere om PORTUGAL her