Serbien
Serbien
vs
Portugal
Portugal
11. Oct 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Serbien v Portugal Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller11. October 2015

Hverken Serbien eller Portugal har noget at spille for i den sidste kvalifikationsrunde. Portugal er sikkert videre efter at have snuppet førstepladsen i gruppen, og Serbien meldte sig ud af EM, da de blev taberdømt imod Albanien i det første af de to arvefjendeopgør.

Men ud over den omtalte skandalekamp er det overraskende lidt, at de har haft at byde på i denne kvalifikation. Selvom de ikke have fået trukket de tre point, havde serberne fortsat ikke været i nærheden af hverken anden eller tredjepladsen.

Portugals kvalifikation begyndte for alvor først for et år siden, da de vandt med 1-0 i Parken. Siden da har portugiserne taget sig sammen og er blevet eksperter i at vinde med 1-0. Det så man så sent, som i torsdagens kamp imod Danmark, der blev vundet med netop 1-0.

Da kampen ikke har nogen betydning, har man valgt at give Cristiano Ronaldo lidt fri.

Vi tipper:

Vi tror, at Portugal vinder 1-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Portugal

Man kan naturligvis ikke beskæftige sig med det portugisiske landshold uden at tanken straks falder på Cristiano Ronaldo. Han er den ubetingede superstjerne, men Portugals landshold er meget mere

Læs mere om PORTUGAL her