Sevilla
Sevilla
vs
Barcelona
Barcelona
26. May 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Barcelona Live Streaming Online

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som superstjernen på et super mandskab er det da også svært ikke at holde af Blaugrana. Hvis du har det på samme måde, så skal du følge FC Barcelona live stream.

Undertrykkelse og en oprører ved navn Cruyff

Klubben blev dannet i 1899 af Joan Gamper, og han var i mange år fremover præsident i klubben samt drivkraften bag. Den spanske storklub er beliggende i regionen Catalonien, og det var ikke populært, da general Franco overtog magten.

Han var tydeligvis gladest for hovedstaden og Real Madrid og forbød på et tidspunkt både det catalanske sprog, kultur og flag. Blandt andet derfor er der i dag et voldsomt modsætningsforhold til netop Madrid og dens største fodboldklub, men det har heldigvis mest været på banen, at de to klubber har udkæmpet drabelige slag.

FC Barcelona var i mange år underlegne i forhold til Real, som skovlede nationale og internationale titler hjem op gennem 50´erne og 60´erne. I 1973 lavede man imidlertid en genistreg ved at købe den hollandske stjerne Johan Cruyff, og det kom til at betyde meget for klubben fremover. Han blev en umiddelbart succes og hjalp dem til mesterskabet for første gang siden 1960. Og han blev en fan-favorit, da han erklærede, at han aldrig kunne spille for Real Madrid, når de havde stå tætte relationer til Francos fascist-styre.

Dream Team Part I

Det var dog, da han kom tilbage som træner i 1988, at det for alvor begyndte at gå FC Barcelonas vej. Han fik samlet et fantastisk hold, som spillede fantastisk fodbold og blev døbt ”The Dream Team”. Her regerede spillere som Michael Laudrup, Ronald Koemann, Romario, Hristo Stoichkov, Pep Guardiola, Julio Salinas, Aitor Beguiristan, Albert Ferrer, Sergi, José Bakero og Miguel Nadal

Klubben vandt sit første Champions League trofæ i 1992 og fire mesterskaber på stribe fra 1991-1994. Men mest huskes perioden for indførelsen af en forfinet form for total-fodbold, som blev kendt som ”tiqui-taca”. Cruyff fik allerede sidst i 70´erne indført en talentskole kendt som ”La Masia” (Farmen), hvor unge spillere skulle opfostres i Barcelonas form for fodbold og blive førsteholdsspillere.

Dream Team Part II

Lidet kunne han ane, at netop dette tiltag skabte en hel ny ære for FC Barcelona, hvor hans form for tiqui-taca blev endnu bedre med spillere udelukkende fra La Masia. Hans egen protége Pep Guradiola overtog nemlig trænergerningen fra Frank Rijkaaard i 2008, og så kom der for alvor titler i spandevis til FC Barcelona. Så mange, at man selv hos ærkerivalen Real Madrid så misundeligt til.

Det hele kulminerede i 2009, da klubben vandt ikke færre end seks titler: La Liga, Copa Del Rey, Champions League, Supercopa España, europæisk Super Cup og VM for klubhold. Da Guardiola forlod klubben i sommeren 2012 havde han på fire sæsoner vundet 15 pokaler, og dermed overgik han mesteren Cruyff med sine 11.

Guden Messi

FC Barcelona har mange eminente spillere på holdet, og de kan stille et hold med udelukkende egenproducerede folk. Over dem alle stråler superstjernen Lionel Messi, som er favorit til for fjerde år i træk at vinde Ballon d´Or, Guldbolden, som verdens i særklasse bedste spiller. Han har slået et hav af scoringsrekorder, og han vil i mange år fremover være symbolet på FC Barcelonas uimodståelige offensive stil, som har stjålet så mange fodboldhjerter verden rundt.

2015 markerede en måske ny gylden periode for FC Barcelona, som helt uimodståeligt vandt The Treble for anden gang i klubbens historie.

Hvis du også gerne vil følge FC Barcelona, Lionel Messi og de andre boldartister, så anbefaler vi FC Barcelona live stream:

Opret en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se FC Barcelona live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser FC Barcelona live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår