Barcelona
Barcelona
vs
Villarreal
Villarreal
8. Nov 2015
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Barcelona v Villarreal Live Stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 8. November 2015

Hvis nu nogen var i tvivl, så kan Barcelona godt klare uden Lionel Messi. Den argentinske troldmand har været ude i en måneds tid med en skade, men det hulker man ikke nævneværdigt over i den catalanske hovedstad.

For i front hersker resterne af MSN, Luis Suarez og Neymar, så det er en lyst. De to geniale spillere har fundet ind i et magisk samarbejde, som kaster mål og assists af sig i en lind strøm.

Senest mod BATE Borisov i Champions League-kampen onsdag, hvor de stod bag alle tre scoringer, som sender Barcelona videre fra gruppen.

Den Gule Ubåd på togt

Villarreal har været en af de store overraskelser i denne sæson, hvor de en overgang lå nummer et i La Liga.

Gassen er dog gået lidt af den gule ballon, men de er kun fire point fra toppen, hvor Real Madrid og dagens modstander fra Barcelona ligger.

I sidste runde havde de besøg af Sevilla med danske Michael Krohn-Dehli på banen, og dem fik de ekspederet hjem med et nederlag. Mario Gasper bragte ”Den Gule Ubåd” foran i første halvleg, mens Cedric Bakambu øgede efter en time. Fernando Llorente reducerede, men tættere på kom Sevilla ikke.

Vi tipper: Barcelona bør og skal kunne vinde den her med Neymar og Suarez i topform. Vi tipper 3-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Barcelona

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her

Villarreal

Efter et års fravær er ubåden tilbage i den spanske Primera Division igen. Nok er det ikke den mest succesfulde af spanske klubber, men gennem årene har Villareal gang på gang bevist, at man sagt

Læs mere om VILLARREAL her