Sevilla
Sevilla
vs
Barcelona
Barcelona
3. Oct 2015
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Sevilla v Barcelona Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 3. October 2015

Hvordan ville Barcelona egentligt klare sig uden Lionel Messi? Det har mange spurgt sig selv om, men nu kan de for alvor få syn for sagen.

Den argentinske troldmand er ude af spillet i to måneder med en knæskade, og så må vi se, hvilket stof catalanerne er lavet af.

Det har nemlig ikke været et sprudlende hold, som man har set i denne sæson, og målene har været meget få i forhold til, at det er Barcelona med det fantastiske trekløver, som altså nu kun er en tokløver.

Målorgie i sidste møde

Sevilla har før bevist, at de kan spille lige op med FC Barcelona. De to hold mødtes i den europæiske Super Cup finale, hvor Barcelona første 4-1, men Sevilla flot kæmpede sig tilbage på 4-4.

Dermed måtte de to hold ud i forlænget spilletid, hvor indskiftede Pedro blev helten for Barcelona med sin scoring til de utrolige cifre 5-4.

Sevilla med Michael Krohn-Dehli har i øvrigt fået en rædsom start på sæsonen med blot en sejr i de første seks kampe, hvilket giver en momentan 16. plads.

Vi tipper: Barcelona må nok undvære Messi, men Sevilla er skidt kørende. Vi tipper 1-2.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Sevilla

Sevilla

Sevilla hører til i Andalusien og er en af de mest berømte spanske klubber. Både i 2006 og 2007 vandt de den daværende UEFA Cup og såmænd også den europæiske Super Cup i 2006 med en vis Christian

Læs mere om SEVILLA her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her