Atletico Madrid
Atletico Madrid
vs
Barcelona
Barcelona
12. Sep 2015
20:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Atletico Madrid v Barcelona Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø12. September 2015

Allerede i tredje runde får en basker af rang, når Atlético Madrid og FC Barcelona klasker sammen.

De to seneste års mestre giver altid hinanden indædte kampe, som gerne slutter på dramatisk vis. Således også i sidste sæsons Copa del Rey, hvor Barcelona havde vundet det første opgør hjemme med 1-0.

I returen gik det helt amok med scoringer og røde kort. Fernando Torres lagde for, men Neymar udlignede. Raul Garcia hævede til 2-1 på straffe, men Miranda lavede selvmål til 2-2, inden Neymar igen scorede og Gabi fik rødt kort. Og det var bare første halvleg!

Anden var mere rolig, om end Mario Suarez lige fik sig et rødt kort at slutte kampen på.

Ikke megen bang-bang over Barcelona

Begge klubber er kommet helt fornuftigt i gang med to sejre hver.

Barcelona har dog gemt på målene, idet det blot er blevet til to gange 1-0 over henholdsvis Athletic Bilbao og Malaga, hvilket er lidt fesent.

Så har Atlético været mere fremme i støvlerne med først 1-0 over Las Palmas på et mål af Antoine Griezmann og siden suveræne 3-0 ude over Sevilla, hvor Jackson Martinez fik åbnet sin målkonto.

Vi tipper: Det bliver igen tæt, men vi tror, at Barcelona slipper hjem med alle tre point. Vi tipper 1-2.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Atletico Madrid

Atletico Madrid

Atletico Madrid er Spaniens tredje mest vindende klub, og de har millioner af fans verden over. De er blandt de bedste hold i verden, men det har ikke altid gået godt for Atletico, som i årtier h

Læs mere om ATLETICO MADRID her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her