Getafe
Getafe
vs
Barcelona
Barcelona
31. Oct 2015
20:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Getafe v Barcelona Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller31. October 2015

Lige så stile er de to mastodonter, Real Madrid og FC Barcelona ved at skille sig fra i toppen af La Lige. Godt nok er der kun tale om to point ned til Atletico Madrid på andenpladsen, men de to rivaler ligger lige nu side om side i toppen af tabellen.

Barca må dog finde sig at ligge to’er, da de har en noget dårligere målscorer. Derfor skal de håbe på, at Real Madrid smider point, hvis de skal overtage første pladsen lige foreløbig. Eller de kan gå mål-amok, når de skal til hovedstaden for at møde Getafe.

Her kan de glæde sig over at have både anfører Andres Iniesta og alsidige Sergi Roberto klar igen efter et par skadespauser. Messi må de vente lidt på endnu. Der skulle dog alligevel ikke blive de store problemer med Getafe. Sidst de to hold mødtes sluttede med en sejr til FCB på 6-0.

Vi tipper:

Vi tror, at Barcelona vinder 5-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Getafe

Getafe

Da Getafe i 2004 rykkede op i Primera Division fik den spanske hovedstad Madrid sit femte i den fineste række. Siden entréen har forstadsklubben gjort lynkarriere både nationalt og ikke mindst in

Læs mere om GETAFE her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her