Espanyol
Espanyol
vs
Barcelona
Barcelona
2. Jan 2016
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Espanyol v Barcelona Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 2. January 2016

Der findes vel næppe det superlativ, der ikke er brugt om FC Barcelona og deres suveræne sæson.

I kalenderåret 2015 har man således vundet det spanske mesterskab, Copa del Rey, Champions League, den europæiske Super Cup og VM for klubhold.

Og man fortsætter ufortrødent med at spille fantastisk fodbold og score vidunderlige mål. Der har været mange superspillere i Barcelonas angreb, men de blegner altså, når man kigger på Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez.

I et lokalopgør kan alt ske, men det er mere end vanskeligt at forestille sig, at Espanyol kan stille noget op i denne match.

Vi tipper: Vi tror, at Barcelona fortsætter stimen og tipper 0-3.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Espanyol

Espanyol

Fodbold i Barcelona handler i stor stil om, hvad der foregår på Camp Nou og i FC Barcelona. Men i den mindre eksponerede del af byen holder klubben Espanyol til. Hvor de på Camp Nou har hentet de

Læs mere om ESPANYOL her

Barcelona

FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører

Læs mere om BARCELONA her