Atletico Madrid
Atletico Madrid
vs
Osasuna
Osasuna
19. May 2024
17:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se La Liga Live Streaming Online - 2019/2020

La Liga Live Streaming

Hvis du vil følge verdens to bedste hold og verdens to bedste spillere, så skal du se den spanske La Liga. Real Madrid og FC Barcelona er de bedste hold, man kan opleve, og når de tørner sammen, så er der garanti for flotte mål, intens drama, superbe driblinger og tekniske detaljer i af højeste karat.

Hvert hold har sin superstar i form af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, og derudover er der et væld af verdensstjernespillere, som du skal holde øje med; Karim Benzema, Sergio Ramos, Iker Casillias, Xavi, Andrés Iniesta, Gerard Pique og ikke mindst Neymar, bare for at nævne nogle få.

Du skal naturligvis ikke snydes for disse artister på grønsværen, så bet365.com har løsningen til dig.

Opret en konto, lav et væddemål, det kunne f. eks være på Messi som topscorer i La Liga, og så kan du live streame.

Med bet365.com er du garanteret alle kampe, og du kan både live streame på din PC eller Mac, eller du kan slutte din computer til fladskærmen og for alvor få noget ud af din konto.

I vores øjne, så er bet365 en af de bedste muligheder for live streaming online, da du udover La Liga også kan live streame et hav af andre fodboldkampe.

La Liga

Der er Real Madrid og FC Barcelona, og så er der resten. Det er den korte version af La Liga, men der er så meget mere at fortælle om denne liga, hvor der uge efter uge bliver spillet blændende fodbold.

Real Madrid er med 32 mesterskaber den mest vindende klub i Spanien, og de har derudover spillet sig til 10 Mesterholds/Champions League-trofæer gennem tiderne. Holdets absolutte stjerne er portugisiske Cristiano Ronaldo, og på bænken sidder en lige så stor stjerne i form af italieneren Carlo Ancelotti.

De to skal stå i spidsen for et hold, som tørster efter pokaler og titler efter at have stået i skyggen af ærkerivalerne fra FC Barcelona i fem år. Men nu er det begyndt at vende, og med "La Decima" har man fået masser af selvtillid i truppen igen.

I front er der kun en mand, der regerer, og det er selvfølgelig Cristiano Ronaldo. Ved sin side kan han så have enten Gareth Bale eller James Rodriguez, så det er ikke så ringe endda.

Lille mand, stor effekt

FC Barcelona har et unikt hold af fantastiske spillere, men en rager dog op over dem alle, selvom han er klejn af størrelse. Der er naturligvis tale om Lionel Messi, som bare fortsætter med at tæske mål ind på samlebånd for FCB.

Selv uden Messi ville Blaugrana være i en fremragende forfatning, men denne Messi har vist sig at være nærmest guddommelig, og da han meget sjældent er skadet, så har Barcelona en lille fordel i forhold til Madrid på den bane.

Endnu mere spændende bliver det at følge supertalentet Neymar, som skal give Barcelona ekstra power i front. Det bliver uhyggeligt for alle hold i verden, hvis den duo får succes.

The best of the rest

De to klubber skal dog passe på, at de ikke bliver overhalet indenom af Atlético Madrid, som har bygget et fremragende hold op. Desværre er en del af profilerne som Thibaut Courtois, Diego Costa og Felipe Luis smuttet til Chelsea, så der kan godt gå lidt tid, inden de kommer tilbage.

Også Valencia har holdet til spille med om de sjove pladser, og det skyldes også en række fremragende spillere som Tino Costa, Jonas, Sofiane Feghouli, Ever Banega, Aritz Aduriz og Fernando Gago.

Naturligvis findes der andre spændende hold i La Liga, som er værd at nævne. Eksempelvis Athletic Bilbao, som tog alle med storm for et par år siden i Europa League og også Europa League-heltene Sevilla skal man holde øje med. Og hvem ved, om "Den Gule Ubåd", Villarreal, kan skabe ballade.

Så selv om Real Madrid og FC Barcelona er favoritter til La Liga-titlen, så vil der altid være spænding til sidste spilledag i Spanien.

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår