Kolding IF
Kolding IF
vs
AaB
AaB
24. May 2024
17:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AaB Live Streaming Online

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et italiensk hold ud af en turnering, da de vandt over Sampdoria i Europa League i 2007-2008.

Med andre ord, så er AaB live stream den bedste måde at komme til at se det bedste fodbold i landet på!

Ventetid på 110 år AaB er den tredjeældste klub i landet efter K.B. og AGF og blev stiftet i 1885, hvilket også gør det til en af de ældste klubber i Europa.

Det blev ikke til så meget i de første 110 år, hvor en bronze-medalje i 1936 og 1969 samt to vundne pokalfinaler i 1966 og 1970 var højdepunkterne.

Man skulle helt frem til 1995, før det for alvor slog gnister i det aalborgensiske. Her vandt klubben sit første mesterskab i hård kamp med Brøndby, hvor en sejr på 4-0 over AGF i sidste runde beseglede titlen. Her scorede Erik Bo Andersen tre mål og nåede lige nøjagtigt ikke op på de 25 scoringer, som ville have udløst en ekstra præmie fra Tips-Bladet.

Det år blev AaB det første danske hold i gruppespillet i Champions League, selv om de tabte til dansk fodbolds onde ånd, Dynamo Kiev, i kvalifikationen. Det kom nemlig frem, at lederne i Kiev havde forsøgt at bestikke dommerne med blandt andet pelse, og så blev de verfet ud af turneringen. AaB kunne ikke stille meget op mod Nantes, FC Porto og Panathinaikos, selvom det blev til en sejr over netop grækerne i en kamp, hvor en ganske ung Jesper Grønkjær viste sig frem.

Mesterskab nummer to Fire år senere tog AaB sit andet mesterskab uden dog at komme hele vejen til Champions League denne gang. Igen var det i hård kamp med Brøndby, men nordjyderne trak det længste strå til sidst, og man husker en super-lykkelig Søren Frederiksen med tilnavnet ”Glad” juble rundt med DM-trofæet i Aalborg.

Indgangen til det nye årtusinde blev ikke den store succes for AaB, som skulle frem til bronzemedaljerne i 2007, før der skete noget. Herefter kvalificerede man sig til Europa League gruppespillet ved at slå italienske Sampdoria ud.

Guld og grønne skove Året efter kom den helt store triumf så, da det lykkedes at vinde mesterskabet for snuden af FC København. Klubben blev igen belønnet med en tur i Champions League gruppespillet efter sejre over litauiske Kaunas i kvalifikationen, og her mødte man Manchester United, Villarreal og Celtic. Umiddelbart ret vanskeligt, men via 2-2 på Old Trafford og en sejr over Celtic i sidste kamp kvalificerede AaB sig til Europa League med en tredjeplads i gruppen, hvor det lykkedes at slå selveste Deportivo La Coruña ud efter sejre i begge opgør.

Manchester City blev dog endestationen efter forlænget spilletid og straffespark, men den indsats kunne man godt være bekendt. Det kunne man til gengæld ikke et par år senere, da kun en enkelt scoring fra Esbjergs Tim Janssen gjorde, at AaB ikke rykkede ud af Superligaen i 2011.

Ingen penge, men masser af talent På en eller anden mystisk facon var det lykkedes AaB med formand Lynge Jacobsen at brænde alle Champions League og Europa League-millionerne af, så AaB var nu tvunget af omstændighederne til at tage unge talenter op på holdet.

Men det har vist sig at være den rigtige medicin for klubben, for kæmpetalenter som Lucas Andersen, Kasper Kusk, Niklas Helenius, Matthias Wichmann, Nikolaj Thomsen og Jacob Ahlmann har vist sig at slå til. Ja, faktisk så meget, at unge Andersen er rejst en tur til Ajax Amsterdam, mens Helenius fik sig en kontrakt med Aston Villa i den engelske Premier League.

De kan dog nogle ting i Nordjylland, så med minimum af penge og en håndfuld supertalenter lykkedes det at blive danske mestre og pokalvindere i 2014 med Kent Nielsen ved roret. Stærkt gået!

i år er det Lars Søndergaard, der er den nye mand i spidsen for AaB. Han tager over for Kent Nielsen, der er taget til OB.

Sådan ser du AaB live stream:

Lav en konto på viaplay.com, og så er du klar til AaB live stream. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se AaB live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser AaB live stream.

Tidligere artikler