AaB
AaB
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
13. Mar 2017
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

AaB – FC Midtjylland live stream 13.03.2017: top seks i fare for AaB

Mathilde Miller

Mathilde Miller13. March 2017

Inden længe skal Superligaen deles i to, og et af de hold, som lige nu skal kæmpe alt, hvad de har lært, er AaB. De kan ende med at blive sorteper i forhold til at nå med i topseks.

Hvis de skal holde liv i drømmen, kræver det højst sandsynligt, at de slår FC Midtjylland, hvorfor der er alt muligt grund til at live streame AaB FC Midtjylland mandag aften. Kampen kan streames live på alle platforme, så lige meget om du er til fitness eller fødselsdag, kan du se AaB FCM via live stream!

Det var så godt!

AaB med Morten Wieghort i spidsen kom flyvende fra start i dette forår. Tre sejre i træk. Alt var rødt og hvidt og de to parter lignede et match made i Heaven.
Det gør det for sin vis stadigvæk, men det samlede indtryk fik godt nok en på tuden i sidste runde af Superligaen, da AaB løb ind i en røvfuld af rang imod bundholdet OB.

Nu skal man ikke drage store konklusioner på grund af en dårlig kamp, og Kent Nielsen med sin fortid i netop AaB kender klubben, men at tabe 4-0 til et bundhold, er ikke ok, når man trods alt er en klub med den selvforståelse, de har i AaB.

Det vil være skidt ikke at nå med i top-seks, men som tingene ser ud nu, bliver det svært. Det bliver en kamp imellem Randers, SønderjyskE, Silkeborg og AaB om hvem, der i sidste ende skal have sjettepladsen.

A point

Inden mandagens intense kamp ligger AaB á point med Randers. Begge hold har et enkelt point op til SønderjyskE og to point ned til Silkeborg. Med et nederlag ser det altså svært ud for AaB.

Ulve på cruise kontrol

FCM er klar til slutspil. For dem handler det om at holde Lyngby på afstand i forhold til tredjepladsen. De kan tage de næste kampe lidt på cruise kontrol og skal først for alvor være klar til slutspillet. Men FCM bryder sig ikke om at tage den med ro og vil komme med alt, hvad de har!

Hvordan ender AaB FCM live stream?

Der kan ikke andet en at blive fuld knald på! AaB skal have point og FCM bryder ikke om at pakke sig.

Vi tipper:

Vi tror, at den ender 2-2.

Hold øje med:

Jakub Sylvestr, AaB og Bruninho, FC Midtjylland

Hvornår kan jeg se AaB FCM live stream?

Kampen imellem AaB og FCM spilles mandag kl. 19.00 på Nordjyske Arena, Aalborg
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AaB

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her