FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
AaB
AaB
1. Oct 2017
14:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Midtjylland - AaB live stream: Underholdning i Superligaen

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 1. October 2017

FC Midtjylland skal have sejr over AaB

Der spilles Superliga-bold søndag eftermiddag i Herning, hvor FC Midtjylland tager imod AaB, og du kan se kampen direkte på live stream. FC Midtjylland-holdet har virkelig spillet godt på det sidste efter, at FCM-træner Jess Thorup har ændret formationen til 3-4-3. De ligger i toppen af Superligaen, men det er meget tæt mellem dem, FC København og Brøndby, så der skal stadig hentes tre point, når AaB-mandskabet kommer på besøg. FC Midtjylland har ikke tabt i de seneste otte indbyrdes opgør imod AaB, og de er da også klare favoritter til at vinde søndagens kamp. Se FC Midtjylland – AaB direkte på live stream!

FC Midtjylland er stærke på hjemmebane

FC Midtjylland har fået opbygget et fort hjemme på MCH Arena i Herning. I denne sæson har de hentet 13 ud af 15 mulige point på Heden, og det er kun Lyngby, som udlignede i det 94. minut, der har taget point med derfra. I den seneste hjemmekamp vandt de 5-1 over Hobro, og generelt ser det meget godt ud for FC Midtjylland for tiden.

Jess Thorup har valgt at afprøve en 3-4-3-formation, og det har set meget spændende ud. De har scoret 18 mål i de sidste fire kampe, og selvom den ene var en pokalkamp imod Greve, så er det alligevel imponerende. De råder over to af Superligaens farligste angribere i Alexander Sørloth og Paul Onuachu, som kan gøre ondt på AaB-holdet.

AaB har fundet melodien

AaB befinder sig i den anden ende af tabellen, men de er også inde i en god periode for tiden. De startede tungt ud, og måtte vente længe på den første sejr, men nu har AaB ikke tabt i de sidste ni kampe, og det må give noget selvtillid til defensiven.

Offensiven har været det store problem for AaB, og Jannik Pohl har fortsat ikke scoret et mål. De har dog hentet Pavol Safranko, og han scorede et fint mål imod Lyngby i sidste runde, hvorfor han bør få genvalg imod FC Midtjylland. Se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og AaB direkte på live stream!

Hvad bliver FC Midtjylland – AaB live stream?

FC Midtjylland er store favoritter til at vinde kampen, men AaB er inde i en god periode.

Vi tror på 3-1 til FC Midtjylland.

Hold øje med

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Pavol Safranko, AaB.

Hvornår kan du se FC Midtjylland – AaB live stream?

FC Midtjylland – AaB spilles søndag den 1. oktober kl. 14.00 på MCH Arena i Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her