FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
AaB
AaB
29. Feb 2016
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v AaB Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller29. February 2016

Man kan ikke fortænke Ulvene fra Herning i at have en anelse ondt i selvforståelsen, efter den røvfuld de fik i Manchester, hvor de tabte 5-1.

For en røvfuld var, hvad det var, så enkelt kan man sige det. Sådan så det nu ikke ud, da Pione Sisto sled sig fri efter 27 minutter og bragte de danske mestre foran med 1-0. Scoringen betød, at United skulle lave tre af slagsen, og på daværende tidspunkt var der ikke noget, som tydede på, at det skulle ske. Men godt hjulpet i gang af et selvmål tog fanden ved djævlene og efter 50 minutter scorede debutanten, Marcus Rashford, sit andet mål til stillingen 3-1, hvilket betød, at eventyret var slut.

Nu skal de så åbne Superligaen hjemme på MVH Arena, når AaB kommer på besøg.

Der er noget, som skal bevises, men spørgsmålet er, om de kan sætte sig op til en kamp imod de bolsjestribede nordjyder, når de lige har møde Manchester United?

Vi tipper:

Det tror vi ikke og tipper 2-1 til AaB.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her