AaB
AaB
vs
Silkeborg
Silkeborg
11. Sep 2017
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se AaB - Silkeborg direkte på live stream 11.09

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard11. September 2017

AaB skal hente sejren over Silkeborg IF

Den 8. runde af Superligaen afsluttes i Aalborg, hvor AaB tager imod Silkeborg, og du kan heldigvis se kampen direkte via live stream. AaB har fået en meget dårlig start på sæsonen, og de jagter fortsat den første sejr. Den kan de passende hende i hjemmekampen imod Silkeborg IF, som dog heller ikke været gode på udebane. AaB-holdet må fortsat undvære anfører Rasmus Würtz, og det plejer ikke at gå godt uden ham. De to hold var i samme gruppe i nedrykningsspillet tidligere på året, og AaB formåede faktisk ikke at score i de to opgør. Se AaB – Silkeborg på live stream!

AaB har endnu ikke vundet i Superligaen

AaB har været blandt Superligaens dårligste hold i denne sæson, hvor de fortsat ikke har vundet en fodboldkamp. Fem af de første syv kampe er endt uafgjort, og holdet har store problemer med at score mål. De har dog fået hentet nogle offensive forstærkninger i slutningen af transfervinduet, så det bliver spændende at følge.

De har hentet brasilianske Yann Rolim og senest slovakiske Pavol Safranko, der har spillet to landskampe på det slovakiske landshold. Førstnævnte er dog tvivlsom til kampen, hvilket også gælder Oliver Abildgaard og Jores Okore.

Silkeborg har været dårlige på udebane

Silkeborg har været minimalt bedre end AaB, men på udebane har det set sløjt ud. De lagde ud med at tabte 1-2 imod Lyngby, hvor de dog var fint med i kampen. Herefter blev de udspillet af FC Midtjylland, og de var heldige med kun at tabe 0-2 i Herning.

Senest har de tabt 0-1 i Horsens og spillet 1-1 med Superligaens bundprop Randers FC. De har vundet to kampe i årets Superliga, men de har begge været hjemme på deres nye, flotte stadion JYSK Park.

Der er pres på AaB og manager Morten Wieghorst, men de bør have fine muligheder for at hente sejren over Silkeborg IF. Se AaB – Silkeborg på live stream!

Hvordan ender AaB – Silkeborg IF live stream?

AaB har pres på skuldrene, og et utålmodigt hjemmebanepublikum, som trænger til en sejr.

Vi tror på 2-1 til AaB.

Hold øje med

Edinson Flores, AaB og Robert Skov, Silkeborg IF.

Hvornår kan du se AaB – Silkeborg IF live stream?

AaB – Silkeborg IF spilles mandag den 11. september kl. 19.00 på Aalborg Portland Park.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AaB

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her

Silkeborg

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om SILKEBORG her