Sverige
Sverige
vs
Albanien
Albanien
25. Mar 2024
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Sverige live streaming online

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finalerunden, hvor Brasilien og Uruguay var for stærke. De kom dog stærkt igen og erobrede VM-bronze for første gang med en 3-1 sejr over Spanien i den sidste kamp.

Sølv på hjemmebane

Otte år senere skulle det dog blive endnu bedre på hjemmebane. Sverige lagde ud med at slå Mexico og Ungarn, spillede uafgjort mod Wales og var derfor klar til kvartfinalen mod Sovjetunionen. Den blev vundet 2-0, inden det store svendestykke blev sejren over Vesttyskland. Vesttyskerne blev slået 3-1 i semifinalen.

Der var dog intet at stille op i finalen. Brasilien havde en purung Pelé på banen, som gjorde hvad det passede ham og scorede to gange på vej mod en brasser-sejr på 5-2.

Seneste medalje var ved VM i USA i 1994, hvor det endnu engang blev til bronze. Dengang hed stjernerne Tomas Brolin, Martin Dahlin, Jonas Thern, Henrik ”Henke” Larsson og Kenneth Andersson.

Vi ses næste år

Man kan dog ikke beskæftige sig med svensk fodbold uden, at nævne Zlatan Ibrahimovic. I Sverige taler man om tiden før Zlatan og tiden efter Zlatan, og man gør det med rette. Han er den ubestridte konge af svensk fodbold og har vundet prisen som årets spiller nu gange i træk. Ved den seneste uddeling modtog han prisen med ordene. Vi ses næste år. Selv i karrierens efterår fortsætter han med at hamre mål ind både på klubhold og på landsholdet. Som en god vin er han bare blevet bedre og bedre og ligner lige nu en spiller, der kan fortsætte, så længe han vil. Nok kan synes han er for meget, men med de evner kan han være, som det passer ham. Sverige blev klar til EM ved at slå Danmark i to play off kampe i efteråret. Af de fire mål, som Sverige scorede, var Zlatan manden bag de tre. Naturligvis fristes man til at sige!

Se Sverige live stream

Gå ind på Unibet og opret en konto. Så snart du har sat penge ind på kontoen er du klar til at streame fodbold i verdensklasse live online. Tilbage er der bare at lade dig underholde af massivis af fodbold, som du kan streame live online!

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos TV2 Play

se hos TV2 Play