Sverige
Sverige
vs
Italien
Italien
10. nov 2017
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

VM 2018: Se Sverige - Italien via live stream 10.11

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard10. november 2017

Italien kan få det svært i Sverige

Sverige og Italien mødes i VM-playoff, og du kan se kampen direkte på live stream online. Der venter en fantastisk vigtig kamp, og derfor vil de to landshold måske starte kampen en smule afventende.

Sverige kan ikke tåle at tabe kampen, men 0-0 kan muligvis bruges. Der venter en returkamp på San Siro i Milano, hvor italienerne får opbakning fra 80.000 tilskuere, og det er tvivlsomt om Sverige kan overraske dernede.

Svenskerne har været stærke hjemme på Friends Arena i Stockholm i VM-kvalifikationsgruppen, hvor de blandt andet slog Frankrig med 2-1.

Se landskampen mellem Sverige og Italien direkte via live stream.

Sverige er stærke i Stockholm

Svenskerne skulle klare sig uden Zlatan Ibrahimovic i VM-kvalifikationsgruppen, og det har de klaret mere end fint. De var havnet i gruppe med Frankrig, Holland, Bulgarien, Luxembourg og Hviderusland, så de var ikke spået de store muligheder på forhånd, men de hentede en fin andenplads.

Især hjemme i Sverige har resultaterne været overraskende gode. 13 ud af 19 point er blevet sikret på hjemmebane, og det er med en samlet målscore på hele 18-2.

Højdepunktet var 2-1-sejren over Frankrig, som blev sikret dybt ind i dommerens overtid. Hugo Lloris havde sneget sig lidt for langt ud af sit felt, og en løs bold blev sparket i tomt mål af Ola Toivonen.

Ligner en målfattig kamp

Når der spilles så vigtige opgør over to kampe, så bliver det første møde ofte afventende. Italien har selvfølgelig stor interesse i at få scoret et udebanemål, som vil tvinge Sverige frem på banen, men det er også vigtigt at holde svenskerne fra scoring.

I gruppespillet blev den italienske landstræner Gian Piero Ventura kritiseret for sin måde at sætte holdet på. I udekampen imod Spanien blev de kørt midtover, da han havde valgt at stille i en 4-2-4 opstilling med offensive Insigne og Candreva på kanterne, og han vil givetvis stille mere defensivt op denne gang.

Den første kamp spilles fredag den 10. november på Friends Arena i Stockholm, mens returkampen spilles mandag den 13. november på San Siro i Milano.

Du kan se VM-playoff-kampen mellem Sverige og Italien direkte på live stream.

Hvordan ender Sverige – Italien live stream?

Det bliver en tæt og lige kamp i Sverige, og et uafgjort resultat er ikke usandsynligt.

Vi tror på 1-1 efter en intens kamp.

Hold øje med

Emil Forsberg, Sverige og Ciro Immobile, Italien.

Hvornår kan du se Sverige – Italien live stream?

Sverige – Italien spilles fredag den 10. november kl. 20.45 på Friends Arena i Stockholm.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Sverige

Sverige

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finaler

Læs mere om SVERIGE her

Italien

Lige fra man begyndte at spille internationale turneringer har Italien været blandt de helt store nationer. Lige meget hvilken forfatning det italienske landshold kommer i, skal man altid regne d

Læs mere om ITALIEN her