Danmark
Danmark
vs
Sverige
Sverige
17. Nov 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Danmark v Sverige Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø17. November 2015

Kan det blive mere spændende? Og hvis det kan, så tror jeg ikke, det er sundt for hjertet.

Danmark overlevede med nød og næppe et svensk stormvejr i Stockholm og fik som manna fra himmelen det mål, der giver troen på, at vi kan komme med til EM næste sommer i Frankrig.

Emil Forsberg og Zlatan Ibrahimovic havde fortjent sendt Sverige i spidsen med to, men da de blå-gule begyndte at trække sig tilbage og overlade spillet til danskerne med 20 minutter igen, så blev de straffet.

Bare en enkelt kasse, tak!

Det var de to indskiftere Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen, der blev de danske helte. Førstnævnte kom højest på et hjørnespark fra Christian Eriksen, og så kunne sidstnævnte strække sin lange krop og prikke 1-2 målet hjem.

Det betyder, at Danmark blot skal score én gang i Parken, og så holde svenskerne fra kagefadet i resten af kampen.

Kunne den scoring bare falde tidligt, så der kommer ro over det danske spil, så har vi i den grad chancen for at tage EM-billetten til Frankrig næste år.

Vi tipper: Nicolai Jørgensens scoring giver tro på, at vi klarer den. Derfor tipper vi 2-0 til Danmark.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Sverige live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her

Sverige

Svenskerne har aldrig vundet et EM, men til gengæld de tre VM-medaljer at smide i hovedet på os. Den første medalje kom allerede i 1950 ved VM i Brasilien. Svenskerne nåede helt frem til finaler

Læs mere om SVERIGE her