Tyskland
Tyskland
vs
Skotland
Skotland
14. Jun 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Tyskland live stream

Med Tyskland live får du et af verdens bedste landshold at se i fuldt flor. De gæve germanere har vundet alt i verden, endog op til flere gange.

En gang var de hadet for deres maskinfodbold, men nu spiller man så englene synger, og hele verden holder med Die National Elf, når de går på banen.

Med Tyskland live stream går du ikke glip af et eneste sekund, når den eksplosive angrebsbølge går i gang, og der er altid underholdning for alle pengene med Tyskland live stream.

Tyskland historie

Det tyske landshold har en lang broget fortid bag sig, hvor man var rasende upopulære på grund af både Første og især Anden Verdenskrig.

Det tyske landshold blev etableret i 1908, men var ikke noget stort hold og tabte deres første kamp til Schweiz med 3-5.

De havde ikke råd til at tage til VM i 1930 i Uruguay, men fik en tredjeplads ved VM i Italien i 1934. OL på eget græs i 1936 var en katastrofe, men man fik ny luft året efter, da man slog Danmark 8-0 i Breslau.

Tysklands grimme lugt

Den blev dog til en rådden stank, da Nazi-Tyskland annekterede Østrig i “Anschluss” og lige impoeterede et halvt østrigsk landshold til VM i 1938. Det blev heldigvis ikke nogen succes, og man oplevede et meget fjendtligt publikum i Paris, da man blev slået 4-2 af Schweiz og røg ud.

Efter Anden Verdenskrig var tyskerne udelukket af det gode selskab indtil 1950, og nu var der så pludselig tre nye lande at tage hensyn til. Vesttyskland, Østtyskland og så Saarland, som dog blev indlemmet i Vesttyskland i 1957.

Vi vil i denne artikel koncentrere os om Vesttyskland, som vi for nemhed skyld vil kalde Tyskland gennem artiklen, men det skal dog nævnes, at Østtyskland slog Vesttyskland ved VM i 1974 som det eneste land og vandt OL-guld i 1976.

Das Wunder von Bern

Det første VM tyskerne kunne deltage i var VM i 1954 i Schweiz (der var de igen), og det viste sig at blive en kæmpe succes.

Ungarn var datidens storhold, og de slog også vesttyskerne med hele 8-3 i den indledende runde. Men det var også de to hold, der stod overfor hinanden i finalen i Bern, og her skete miraklet så.

Tyskerne var nede med 0-2, og sækken var næsten snøret til. Men allerede her viste den tyske kampvilje sig, og de rejste sig og scorede sejrsmålet ved Helmuth Rahn og vandt deres første VM. Kampen betegnes den dag i dag som “Das Wunder von Bern”.

Tysklands uheldige slutrunder

De to næste VM, 1958 og 1962, var ikke succesfulde, men ved VM i 1966 nåede man finalen mod væretern fra England. Ved stillingen 2-2 i den forlængede spilletid scorede Geoff Hurst en kontroversielt mål, da bolden slog ned på målstregen fra overliggeren og ud i spil igen. Den russiske linjevogter vinkede dog mål, og da det knækkede tyskerne, som slutteligt tabte 2-4.

Fire år senere fik man dog hævn over englænderne, som man slog 3-2 i VM-kvartfinalen i Mexico, men så tabte man 3-4 til Itailen i semifinalen. Fem af målene faldt i den forlængede spilletid, og kampen betegnes som “Århundredets kamp”.

I 1972 vandt et suverænt EM for første gang med en 3-0 sejr over Sovjetunionen, og derfor var der store forventninger til VM på egen bane to år senere. Med store spillere som Franz Beckenbauer, Sepp Maier, Paul Breitner, Wolfgang Overath og ikke mindst målsluger Gerd Müller kom man i finalen mod Holland.

Tysklands andet VM- og EM-guld

Efter blot to minutter var stillingen dog 0-1, da Berti Vogts nedlagde Johan Cruyff i feltet, og på det efterfølge straffe bankede Johan Neeskens hollænderne foran.

Tyskerne fik dog udlignet på et nyt straffe, og så kunne Müller afgøre finalen et par minutter før pausen.

To år senere kunne man tage et tredje mesterskab på stribe, men man tabte overraskende EM-finalen til Tjekkoslovakiet, som vandt på et smukt lob af Antonin Panenka i straffesparkskonkurrencen.

VM i Argentina i 1978 bragte ikke nogen lykke, men i 1980 vandt man sit andet EM, da Belgien blev slået 2-1 i finalen på det olympiske stadion i Rom.

Hvsi man var blevet tiljublet på grund af spillet i starten af 70´erne, så startede en ny anti-tysk stemning under og efter VM i Spanien i 1982.

Tysklands grimme periode

I den sidste gruppekamp i indledende runde skulle Tyskland blot slå Østrig med et mål, så ville de begge gå videre på bekostning af Algeriet, som havde chokeret ved at slå tyskerne 2-1 i første gruppekamp.

Horst Hrubesch scorede efter 10 minutter, og trillede de to mandskaber ellers bare med bolden i 80 minutter til stor tilfredshed for alle andre.

Tyskerne nåede finalen efter turneringens største drama, som stod mod Frankrig i semien. Kampen endte 3-3 efter forlænget spilletid, hvor franskmændene var foran 3-1, og måtte ud i straffespark, som tyskerne vandt.

Der var generelt ondt blod mellem spillerne, og det blev ikke bedre, da den tyske målmand Toni Schumacher brutalt nedlagde Patrick Battiston, som måtte bæres bevidstløs ud med en skadet rygsøjle og tre tænder slået ud.

Italien viste sig at være stærke i finalen, men der var heller ikke nogen sympati for tyskerne . Spillet var baseret på saft, kraft og vilje med et stænk af brutalitet. Og alle hadede det.

Mere had til Tyskland

Tyskerne vidste det også godt selv. Væk var de store dirigenter som Günther Netzer, Wlfgang Overath, Felix Magath og Bernd Schuster, og nu satsede man på maskintyper som Karl-Heinz Rumenigge, Lothar Matthäus, brødrene Förster og så Schumacher.

Det så man for alvor ved VM i 1986, hvor selveste Franx Beckenbauer stod i spidsen for holdet efter et forfejlet EM i 1984, hvor man ikke engang nåede semifinalerne.

Spillet var forkrampet og uden ideer og visioner, men kampviljen skaffede dem videre til ottendedelsfinalen efter 1-1 mod Uruguay, 2-1 mod Skotland og så 0-2 mod lille Danmark.

Tyskland heldige

Her blev Marokko slået på et mål tre minutter før tid, mens værtslandet Mexico tabte efter straffe i kvartfinalen.

Så fik man styr på nerverne og vandt igen over Frankrig i semfinalen, inden Argentina og Diego Maradona ventede i slutkampen.

Igen var sympatien hos modstanderne, som også havde spillet bedst turneringen igennem. La Albiceleste var foran med 2-0, men den tyske kampkraft fik holdet op på 2-2, inden Argentina til sidst fik hevet sejren hjem med 3-2.

Mere nedtur til Tyskland

To år senere var man i anderledes opløftet humør, da der blev holdt EM på hjemmebane. Stadions var fyldet, kampen var gode, og tyskerne var suveræne i den indledende gruppe, hvor det blev til uafgjort mod Italien og sejre over Danmark og Spanien.

I semifinalen ventede imidlertid Holland, og de havde ventet 14 år for at få hævn efter den sidste slutrunde i Vesttyskland.

Og resultatet blev meget skræmmende det samme , bare med omvendt fortegn. Tyskland kom foran på straffe, Holland udlignede på straffe og fik sejren på et skråskud ned i højre hjørne fra Marco van Basten, nærnest ligesom Gerd Müller havde gjort det i 1974.

Tyskland samlet og mere guld

I 1989 skete der det glædelige, at den forbandede mur igennem Berlin blev rykket ned, og dermed kunne Øst- og Vesttyskland endelig forenes.

Et samlet hold nåede dog ikke at blive sat sammen til VM i 1990 i Italien, som er gået over i historien som et af de tristeste nogensinde. Målgennemsnittet var på sølle 2,21, og med 16 røde kort var det brutalt som aldrig før. Det fik FIFA til at indføre konceptet “Fair Play”, tilbagelægningsreglen blev indført et par år senere, og der skulle også i fremtiden gives tre point for en sejr i stedet for to.

Men Vesttyskland stod dog for noget af det positive spil, og især Lothar Matthäus var skøn at følge. Hans to mål mod Jugoslavien i indledende runde var rene perler, og tyskerne havde intet besvær med at spille sig videre til ottendedelsfinalerne.

Tyskland fik sympatien

Her ventede Holland igen, og denne gang vandt germanerne med 2-1, mens kampen blev skændet af to røde kort til Rudi Völler og Frank Rijkaard, hvorefter sidstnævnte valgte sende en spytklat i håret på Völler.

Men den der ler sidst, ler bedst, og Tyskland kom i finalen efter en sejr over England på straffe i et klassisk opgør. I finalen ventede Argentina som for fire år siden, men denne gang var sympatien dog mest med tyskerne.

Argentina fik to mand smidt ud i finalen, og Andreas Brehme scorede på et straffespark, som var forkert dømt, men heldigvis fik vi de rigtige vindere af en frygtelig turnering.

Beckenbauer kunne trække sig tilbage som verdensmester både som spiller og træner og overlod roret til den gamle landsholdskollega Berti Vogts.

Tyskland slået af Danmark i EM-finalen (H3) I sin første slutrunde skaffede han et samlet Tyskland i finalen ved EM i Sverige i 1992, men her ventede overraskelsen fra Danmark.

Sejrspodiet var sat op i Frankfurt, hvor tyskerne skulle lande dagen efter, men de gjorde regning uden de fantastiske værter fra Danmark, som overrumplede tyskerne og vandt 2-0 efter en helstøbt holdpræstation og en fantastisk målmand i Peter Schmeichel.

Ved VM i 1994 røg man overraskende ud i kvartfinalen med 1-2 til Bulgarien, men så kom der endelig guld igen.

Tyskland vinder guld igen

England lagde græs til EM i 1996, og selvom turneringen var skuffende, så fik vi da turneringens drama i semifinalen, hvor Tyskland og England igen tørnede sammen. Nok engang måtte der straffespark til, men så havde tyskerne sejret.

I finalen mødte man Tjekkiet, og det var et dacapo af finalen i 1976, hvor de to lande dog hed Vesttyskland og Tjekkoslovakiet.

På to mål af Oliver Bierhoff, det sidste et Golden Goal, vandt man finalen 2-1 efter tjekkisk føring.

Tysklands mellemperiode

De næste to slutrunder bragte ikke megen glæde. Ved VM i 1998 tabte man i kvartfinalen til Kroatien med hele 0-3, mens EM i 2000 var en spillemæssig katastrofe med blot en uafgjort mod Rumænien samt nederlag til England og Portugal.

Erich Ribbeck, som overtog efter Vogts i 1998, trådte af som landstræner og blev erstattet af den gamle angriber Rudi Völler, som fik det tyske hold op i gear til VM i 2002 i Japan og Sydkorea.

Efter en nem indledende runde vandt man 1-0 over Paraguay, USA og Sydkorea og stod så i VM-finalen for første gang siden 1990.

Det blev dog til et nederlag på 0-2 til Brasilien, som vandt VM for femte gang, men det nederlag skulle siden blive hævnet, hvilket vi vender tilbage til.

EM i 2004 i Portugal blev endnu en katastrofe, hvor man efter to uafgjorte mod Holland og Letland tabte til Tjekkiet og rød ud. Det fik Völler til at sige op, og han blev erstatte af sin gamle makker, Jürgen Klinsmann.

Da Tyskland blev alles kæledægger

Den blonde ex-angriber havde sine egne alternative metoder til at få gejst i tyskerne, men det kneb med tiden, da man gerne skulle være klar til VM på egen bane i 2006.

Det blev man sandelig også, og her startede en ny bølge i for de tyske fans. Pludselig var det okay at vifte med det tyske flag og hylde sit eget land efter mange års skam på grund af Nazi-Tyskland, Hitler og jøde-forfølgelse.

Folket bakkede op om deres hold, som spillede fremragende fodbold. Med profiler som Jens Lehmann, Phillip Lahm, Bastian Schweinsteiger, Michael Ballack, Lukas Podolski og Miroslav Klose drev man i semifinalen, hvor den onde ånd fra Italien ventede.

Kampen måtte ud i forlænget spilletid, hvor Gli Azzuri slog til i de døende minutter, men tyskerne fik bronze efter en 3-1 sejr over Portugal.

Tyskland mod nye højder

Klinsmann sagde op efter VM og blev erstattet af Joachim Löw, som formåede at løfte holdet endnu højere op spillemæssigt. Et nyt kuld af unge spillere som Thomas Müller, Jerome Boateng, Mario Gomez, Toni Kroos, Sami Khedira og Mesut Özil voksede frem, og de fik sølv ved EM i 2008, hvor man tabte finalen 1-0 til Spanien.

Spanierne stod også i vejen ved VM i 2010, hvor eventyret sluttede i semifinalen, men man fik dog igen bronze efter 3-2 over Uruguay.

Ved EM to år senere måtte man igen se sig slået af Italien i en semifinale, denne gang 1-2. Men så drog man til VM i 2014, hvor man allerede i den første kamp slog Portugal 4-0.

Stilen var lagt, og masser af små drenge verden rundt rendte rundt i en tysk landsholdstrøje, hvilket man for 10 år siden aldrig ville se nogen steder.

Via 2-1 over Algeriet i ottendedelsfinalen og 1-0 over Frankrig i kvartfinalen stod den så på moralsk finale i semifinalen mod Brasilien.

Tysklands mest vanvittige kampe

Her fik vi alle en kamp, som vi aldrig nogensinde glemmer. Tyskerne slog flere rekorder i den kamp: Fjerde VM-semifinale i træk, Miroslav Klose nåede op på 16 VM-mål, hvilket er et mere end Ronaldo (Brasilien), de hurtigste fem mål scoret i VM-historien, hvor af de fire blev scoret på 400 sekunder, det første hold til at score fem i første halvleg i en VM-semifinale, og det første hold til at score syv mål i en VM knock out kamp.

Tyskerne vandt med de utrolige cifre 7-1(!) og gik til finalen mod Argentina for tredje gang i historien. Denne gang måtte man ud i forlænget spilletid, inden indskiftede mario Gomez modtog bolden i feltet, tæmmede den med brystet og halvt liggende flugtede bolden ind med venstrebenet. Dermed vandt Tyskland sit fjerde VM og det første siden 1990.

Træerne voksede dog ikke helt ind i himlen, for ved EM i Frankrig to år senere måtte man se sig fortjent slået i semifinalen af Frankrig, som endelig fik hævn efter VM i 1982 og 1984.

Vi glæder os dog over, at det tyske landshold igen er seværdigt og ser frem til utroligt mange spændende opgør i fremtiden.

Tyskland legendariske profiler

Med Tyskland live stream kan du nyde en masse af verdens bedste fodboldspillere. Vi har dog lige samlet et par af de gode gamle profiler til dig her.

Franz Beckenbauer

Ingen over “Der Kaizer”.

Tysklands bedste fodboldspiller gennem tiderne, og det siger ikke så lidt. Han opfandt begrebet libero, hvor han lå som den frie mand i bagkæden med licens til at gå med frem. Han kunne lægge en perfekt bold til angriberne eller selv spille et-to med en holdkammerat og komme fri foran mål.

Beckenbauer vandt alt med Bayern München og det tyske landshold, og han nåede endda at blive verdensmester som både spiller og træner.

Lothar Matthäus

Startede som altmuligmand, men endte med at styre både Bayern München og det tyske landshold.

Var om muligt manden bag VM-triumfen i 1990, hvor han var verdens bedste fodboldspiller.

Han nåede ikke at vinde Champions League, men ellers har han vundet alt andet med klubhold og landshold. Med 150 landskampe har en rekorden i Tyskland.

Miroslav Klose

Måske ikke den mest profilerede tysker, men når man har rekorden for flest scorede VM-mål i historien, så skal man med på denne liste.

Det startede ved VM i 2002, hvor han scorede fem mål. Det samme gjorde sig gældende ved VM på eget græs i 2006, og da han satte fire ind ved VM i Sydafrika, var han kun et mål efter legenden Ronaldo.

Udligningen kom pudsigt nok ved VM i Brasilien i 2-2 kampen mod Ghana, og så tog han (selvfølgelig) rekorden i 7-1 sejren mod brasserne.

Tyskland fantastiske sejre

Når du ser Tyskland live stream er der garanti for underholdning. Vi har ridset tre legendariske kampe op her.

Tyskland v Ungarn 3-2, 1954

Det første VM i historien til tyskerne, og det kom på et godt tidspunkt.

Indtil 1950 var tyskerne udelukket fra det gode selskab på grund af Anden Verdenskrig, men de imponerede som undertippede mod mægtige Ungarn.

Det var datidens storhold, og de baskede tyskerne 8-3 i indledende. Men da det gjaldt finalen viste germanerne stor vilje og kampkraft, da de slog de uovervindelige 3-2 efter at have været nede 0-2 i “Miraklet i Bern”.

Tyskland v Holland 2-1, 1974

Tyskernes andet VM kom på eget græs, hvor de var store favoritter.

Men lige netop Holland havde faktisk spillet bedre i turneringen med den fantastiske Johan Cruyff på holdet. Han drev da også bolden frem efter et minut og blev klippet i feltet, og så var hollænderne overraskende foran på straffe.

Inden pausen havde tyskerne dog drejet kampen på et nyt straffe og en signaturscoring fra Gerd Müller, “Bomber der Nation”, og så kunne Franz Beckenbauer til sidst hæve trofæet.

Tyskland v Brasilien 7-1, 2014

Det mest usandsynlige resultat i den vildeste VM-kamp.

Tyskland og Brasilien har spillet så mange VMs, men de havde kun mødt hinanden en gang, finalen i 2002, som brasserne vandt.

Denne semifinale blev betegnet som den moralske finale, selvom man da også havde set frem til en finale mod Argentina.

Så langt kom det ikke, for tyskerne diskede op med gang hvirvelvindsfodbold, som verden ikke havde set magen. Ved pausen stod der 5-0(!), og de fire af målene var faldet inden for 400 sekunder.

Showet fortsatte i anden halvleg med yderligere to scoringer, inden Oscar fik lov til at pynte til sidst i den mest vanvittige kamp ever.

Tyskland ærkerivaler

Der er altid mulighed for god lir i Tyskland live stream, for holdene står i kø for at slå tyskerne. Meget bunder i et efterslæb fra Anden Verdenskrig, men heldigvis har det også sportslig betydning.

Tyskland v England

Især de engelske aviser har det med at finde krigsoverskrifter frem, når det gælder møder med tyskerne.

Den første store match var VM-finalen i 1966, hvor Geoff Hurst scorede det berømte (ikke)mål, som var med til at sende VM til England. Fire år senere fik tyskerne hævn med 3-2 i VM-kvartfinalen i Mexico, og siden har de haft godt styr på englænderne.

Både ved VM i 1990 og EM i 1996 vandt tyskerne semifinaler efter strafffe, hvilket fik den gamle angriber Gary Lineker til at udbryde: “Fodbold er et simplet spil. 22 mand jagter en bold i 90 minutter, og til sidst vinder tyskerne”.

Ved VM i 2010 fik tyskerne i øvrigt sendt en 44 år gammel knytnæve tilbage til englænderne. I ottendedelsfinalen kørte de England ud af banen med 4-1, og her sendte Frank Lampard et skud på overliggeren, som tydeligt slog ned bag stregen og hoppede ud igen. Men målet blev ikke anerkendt, og dermed fik tyskerne slettet lidt af spøgelset fra 1966.

Tyskland v Holland

Rivaliseringen for alvor fat i 70´erne, da både Tyskland og Holland havde to af verdens bedste hold. Begge hold havde en stor stjerne, Franz Beckenbauer og Johan Cruyff. De spillede på hver sit store klubhold, Bayern München og Ajax Amsterdam.

Sidstnævnte vandt Mesterholdenes Europa Cup i 1971, 1972 og 1973, mens Bayern tog sig af titlerne i 1974, 1975 og 1976. Desuden vandt Cruyff titlen som Europa bedste fodboldspiller i 1971, 1973 og 1974, mens Beckenbauer tog sig af titlerne i 1972 og 1976.

Tyskerne vandt 2-1 i VM finalen i 1974, men hollænderne fik hævn ved EM i 1988 med samme cifre i semifinalen.

To år senere blev det rigtigt grimt i VM-ottenddedelsfinalen, hvor Frank Rijkaard og Rudi Völler blev vist ud, mens Rijkaard, lamaen, lige fik sendt to spytklatter i håret på tyskeren.

Siden har der altid været megen prestige på spil i mellem de to, og det vil fortsætte i en god rum tid endnu.

Tyskland supporters

Med Tyskland live stream kan du altid følge de tyske fans, som virkelig har fået gang i fan-kulturen igen.

Spøgelset fra Anden Verdenskrig hang ved i mange år, og man var bange for at virke for nationalistiske med sang og tyske flag, hvilket måske ville støde nogen og sende tankerne mod nazismen.

Men det skiftede ved VM i 2006 på eget græs, hvor tilskuerne endelig kunne vejre med det tyske flag uden skam. Siden har landsholdet udviklet sig til at blive et af de mest populære i verden på grund af deres offensive spillestil, og nu kan alle tyskere med stolthed lægge hånden på hjertet, når der synges nationalsang.

Live stream Tyskland online

Tyskland er regerende verdensmestre, så selvfølgelig skal du livestreame Tyskland online.

De spiller fremragende fodbold og er alles kæledægger, så derfor skal de følge de sort-hvide, når de kører bolden rundt i et vanvittigt tempo.

Med live stream af Tyskland kan du se kampen online, hvis du har et abonnement hos en streamingudbyder eller penge på din spilkonto.

Du kan også streame indholdet fra din laptop, mobil eller tablet over på din fladskærm, og få det fulde udbytte af Tyskland live stream online.

Alt er godt med dette hold, så læn dig tilbage og nyd Tyskland live stream online.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos TV2 Play

se hos TV2 Play