Tyskland
Tyskland
vs
Danmark
Danmark
2. Jun 2021
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Tyskland - Danmark Live Stream & TV: Se Landskampen Her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen 2. June 2021

Se landskampen Tyskland – Danmark online med live stream på nettet – både billigere og bedre end at se fodbold i TV!

Der venter en meget spændende landskamp onsdag aften, når Danmark møder Tyskland på Tivoli Stadion Tirol i Innsbruck.

For både Danmark og Tyskland handler det om at gøre sig klar til EM i Fodbold, som begynder på næste fredag, når Italien og Tyrkiet mødes i Rom.

Derfor vil vi nok se nogle alternative startopstillinger, og der vil med garanti blive skiftet meget ud på de to hold i løbet af kampen.

Selvom tyskerne selvfølgelig er favoritter til at vinde onsdagens landskamp, så er det ikke det mest skræmmende landshold, som Tyskland kan stille med for tiden.

Se landskampen Tyskland – Danmark online live streaming!

Tysklands defensiv er til at lege med

Tyskland har haft et af de bedste landshold overhovedet i løbet af de seneste 10 år, hvor de blandt andet har vundet VM i fodbold tilbage i 2014.

Siden generationsskiftet er det dog gået nedad for Der Mannschaft, som leverede et elendigt resultat i deres seneste kamp.

De tog imod Nordmakedonien på hjemmebane i VM-kvalifikationen, og formåede på utrolig vis at tabe kampen med 2-1.

Det er også kun omkring otte måneder siden, at Spanien tabte med 6-0 til Spanien, så tyskerne er bestemt ikke på toppen.

Mens de stadig har offensive stjerner som Leroy Sané, Thomas Müller og Serge Gnabry, så er defensiven anderledes medgørlig.

Som det ser ud nu, så bliver det et tungt tysk forsvar med Lukas Klostermann og Mats Hummels, hvilket kan være guf for hurtige Martin Braithwaite og Yussuf Poulsen.

Danmarks flotte stime skal bevares

Kasper Hjulmand har stået i spidsen for det danske landshold i 10 kampe, og man må sige, at han har fået en flot start.

Det er blevet til syv sejre, en uafgjort og to nederlag, men den samlede målscore lyder på 26-7. Vores to nederlag er kommet imod Belgien, som er blandt verdens absolut bedste landshold.

De seneste tre landskampe, Danmark har spillet, har dog været i VM-kvalifikationen. Her er det gået helt fantastisk med 2-0 over Israel, 8-0 over Moldova samt 4-0 over Østrig i den på papiret sværeste kamp, vi overhovedet har i gruppen.

Det ville være godt for Danmark, hvis vi kunne bevare den ubesejrede stime, som vi også havde i meget lang tid under Åge Hareide.

Det er generelt et dansk landshold, som stort set aldrig taber kampe, og når vi endelig taber, så er det efter tætte kampe imod gode modstandere.

Se landskampen Tyskland – Danmark online live streaming!

De største profiler

Hos Tyskland bliver det meget spændende at følge de hurtige kantspillere Serge Gnabry og Leroy Sané.

Hos Danmark kan vi ikke komme udenom Christian Eriksen, som skal stå for det kreative, offensive spil.
Beskrivelse af hold

Tyskland

Tyskland

Med Tyskland live får du et af verdens bedste landshold at se i fuldt flor. De gæve germanere har vundet alt i verden, endog op til flere gange. En gang var de hadet for deres maskinfodbold, men

Læs mere om TYSKLAND her

Danmark

Se hvordan du kan se Tyskland v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her