Tyskland
Tyskland
vs
Slovakiet
Slovakiet
26. Jun 2016
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Tyskland v Slovakiet: Åbner Tyskland for sluserne?

Mathilde Miller

Mathilde Miller26. June 2016

Der har været enorme forventninger til Joachim Löw og hans drenge forud for EM i Frankrig. Sådan er det nu engang, når man ankommer som verdensmestre.

Men det har ikke altid været overbevissende, hvad de har leveret i løbet af gruppekampene, og eksperterne er begyndt at sætte spørgsmål ved hvorvidt, tyskerne har, hvad der skal til for at gå hele vejen denne gang?

Men måske de slet ikke skal være så bange. Der er nemlig flere ting, der minder om Brasilien i 2014, og det gik jo meget godt. For det første er Marco Reus ude med en skade. Det var han også i 2014. Så sluttede tyskerne gruppespillet med syv point og kamp nummer to endte uafgjort. Det skete også i 2014, og heller ikke dengang havde de imponeret i gruppespillet.

Bør ikke tabe

Der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at Die Mannschaft er kæmpe favoritter til at gå videre fra ottendedelsfinalen. Slovakiet er ikke et hold, de bør tabe til.

Men den helt store forskel på det hold, man så i 2014, og det man ser i Frankrig er muligheden for at ændre plan i løbet af kampen. I Brasilien havde de Miroslav Klose siddende på bænken som brandslukker. Nok var Klose på vej imod sidste salgsdato, men han var en ræv. Og en gammel ræv er en snu ræv, og det var Klose også i Brasilien. Sådan en har de ikke med i Frankrig

Vi tipper:

Vi tror på en sejr, men mener ikke det bliver så nemt. Vi tipper 1-0 til Tyskland.

Vores bedste bet

Selvom vi mener, at verdensmestrene bliver kvartfinaleklar, tror vi som nævnt ikke, at det bliver en stor sejr. Derfor anbefaler vi at spille under 1,5 mål, hvilket giver odds 2,80 hos

Unibet.

Hold øje med

Mesut Özil, Tyskland og Marek Hamšík, Slovakiet

Kampinfo

Kampen spilles søndag den 26. juni kl. 18 på Stade Pierre Mauroy i Lille.

Se EM live stream

Opret en konto hos Unibet og få TV 2 Play gratis i en måned.

På den måde kan du se alle EM-kampene i den bedste kvalitet og går ikke glip af et eneste sekund.

Få adgang til det gode tilbud HER
Beskrivelse af hold

Tyskland

Tyskland

Med Tyskland live får du et af verdens bedste landshold at se i fuldt flor. De gæve germanere har vundet alt i verden, endog op til flere gange. En gang var de hadet for deres maskinfodbold, men

Læs mere om TYSKLAND her