Portugal
Portugal
vs
Tyskland
Tyskland
19. Jun 2021
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Portugal - Tyskland Online | Live Stream EM Fodbold Her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen19. June 2021

Se Portugal – Tyskland direkte med online live streaming. Ved at live streame EM i Fodbold online, så kan du se alle kampene med både mobil, tablet og PC, og du er derfor ikke afhængig af dyre TV-kanaler for at se fodbold.

Portugal – Tyskland er en af de helt store kampe ved gruppespillet under EM. De to hold, som er blandt Europas absolut stærkeste, er havnet i den stærkeste gruppe, da Frankrig og Ungarn ligeledes er med.

Portugal fik en fantastisk start på turneringen, da de vandt 3-0 over Ungarn foran 70.000 mennesker i Budapest.

Nu venter der så en noget sværere opgave på udebane imod Tyskland, som vil have klart flest fans på tribunerne i München.

Det er samtidigt også en kamp, som byder på flere af verdens absolut bedste spillere. Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Toni Kroos og Leroy Sané er blot nogle få af dem, og det kan næsten kun blive en underholdende kamp.

Se EM-kampen Portugal – Tyskland online live streaming!

Tyskland skal præstere bedre imod Portugal

Tyskland startede med en meget svær opgave, da de tog imod Frankrig hjemme i München. De forsvarende franske verdensmestre beviste fra starten, at de er et niveau over, og de dominerede generelt igennem hele kampen.

Det gik allerede galt for tyskerne efter 20 minutters spil, hvor Mats Hummels fik en uheldig berøring på Lucas Hernandez’ indlæg, og den erfarne midtstopper sendte bolden ind i eget net bag en chanceløs Manuel Neuer.

Frankrig fortsatte med at skabe de største chancer, og de fik faktisk scoret yderligere to mål, som dog begge blev underkendt på grund af offside.

I slutfasen løb Kylian Mbappé rundt om Mats Hummels, som lige akkurat nåede ned i en tackling. Det lignede et straffespark, men dommmerens fløjte forblev tavs.

Dermed endte det et tysk nederlag på 1-0, hvorfor de simpelthen skal have point imod Portugal.

Portugal fik flot resultat i Ungarn

Portugal spillede deres første kamp foran 70.000 mennesker på det flotte Ferenc Puskas Stadium i Budapest.

Det var generelt en ret jævnbyrdig kamp med muligheder i begge ender, og stadionet gik fuldstændig amok, da Ungarn kom foran 1-0 i anden halvleg.

Desværre for værterne, så blev målet efterfølgende annulleret, og i løbet af meget kort tid scorede Portugal tre mål, og de vandt dermed kampen med 3-0.

Hvad bliver Portugal – Tyskland?

Tyskland vurderes på papiret som det stærkeste hold, men det kræver en langt bedre præstation end den, de leverede imod Frankrig.

Tyskerne vil nok have bolden i størstedelen af tiden, og der er ingen tvivl om, at Portugal kan være mest tilfredse med et enkelt point.

Det ligner dog en meget tæt kamp, som bliver afgjort på skarpheden i felterne.

Vi tror på 1-1 efter en tæt kamp.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Portugal

Portugal

Man kan naturligvis ikke beskæftige sig med det portugisiske landshold uden at tanken straks falder på Cristiano Ronaldo. Han er den ubetingede superstjerne, men Portugals landshold er meget mere

Læs mere om PORTUGAL her

Tyskland

Med Tyskland live får du et af verdens bedste landshold at se i fuldt flor. De gæve germanere har vundet alt i verden, endog op til flere gange. En gang var de hadet for deres maskinfodbold, men

Læs mere om TYSKLAND her