Italien
Italien
vs
Ecuador
Ecuador
24. Mar 2024
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Italien live streaming online

Lige fra man begyndte at spille internationale turneringer har Italien været blandt de helt store nationer. Lige meget hvilken forfatning det italienske landshold kommer i, skal man altid regne dem for favoritter. De har ganske enkelt en tradition for at vinde.

Lagde ud med en sejr

Italienerne med de azurblå trøjer var ikke med, da der første gang blev afholdt VM i fodbold. Det var de til gengæld fire år senere, hvor de snuppede de næste to VM titler i 1934 og 1938. Den helt store helt ved de to turneringer var Inter Milan-spilleren Guiseppe Meazza, som leverede den ene genistreg efter den anden.

Kun vundet en enkelt gang

Men man kan ikke komme udenom, at det er i VM, at holdet har gjort det bedst. Holdet har vundet VM fire gange, men ved EM har man kun en enkelt gang kunne lade sig hylde som vindere, og det var helt tilbage i 1968, hvor Azzurri vandt på hjemmebane.

I finalen slog de Jugoslavien, hvor der skulle to kampe til før de italienske spillere kunne løfte trofæet. Den første kamp endte uafgjort 1-1, hvorfor man måtte ud i nye 90 minutter for at finde en vinder to dage senere.

Tæt på igen

To gange er holdet blevet nummer to ved et EM. Senest var i 2012, hvor det ikke lå i kortene, at det ville gå Italien godt.

Inden turneringen gik i gang, var Støvlelandet af præget af en endnu skandale om match-fixing, hvilket fik den italienske landstræner, Cesare Prandelli, til gå i medierne og fortælle, at han var villig til at trække sit hold fra turneringen.

Det blev dog ved truslen og holdet endte med at spille sig i finalen ved at slå det tyske landshold, som ellers havde spillet sig ind i folks hjerter under turneringen.

I sidste ende var Spanien sig dog at være for stor en mundfuld, men andenpladsen var en succes, og Azzurris bedste resultat siden 2000.

Se Italien live stream

Gå ind på Unibet og opret en konto. Så snart du har sat penge ind på kontoen er du klar til at streame fodbold i verdensklasse live online. Tilbage er der bare at lade dig underholde af massivis af fodbold som du kan streame live online!

Tidligere artikler