Belgien
Belgien
vs
Italien
Italien
13. Jun 2016
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Belgien v Italien: Når de tunge drenge danser

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø13. June 2016

Vil du også se Belgien v Italien live stream? Så læs vores optakt og find ud af mere om den spændende match.

Det bliver stort

Der findes vel næppe en kamp, som vi ser så meget frem til i første runde ved EM.

Belgien er i manges øjne en stor favorit til at vinde titlen, som vil være landets første. Holdet har nu været blandt de bedste og mest spændende hold i flere år, og det må være på tide, at de indfrier forventningerne.

VM 2014 blev på mange måder et flop, hvor spillet aldrig rigtigt begyndte at køre for dem, og de røg også ud i kvartfinalen til de senere sølvvindere fra Argentina.

Det nye Belgien

Nu er tidspunktet dog kommet, og det vælter jo med fantastiske spillere på holdet. De største stjerner kommer fra Premier League, hvor Kevin de Bruyne, Eden Hazard og Romelu Lukaku slår sig løs, men der er kvalitet over hele linjen.

Vi glæder os til at se et andet belgisk hold end det, der hærgede fra 1980 og seks år frem, hvor det blev til en gang EM-sølv og en fjerdeplads ved VM.

Dengang var holdet et udpræget kontrahold med fokus på defensiven, mens man må formode, at man med så mange gode spillere på holdet går efter at være boldbesiddende og i kontrol.

Uden de store stjerner

Kontrol har italienerne altid været gode til, især når de har været foran.

Men det er et lidt andet hold en sædvanligt, der bliver sendt af sted til EM.

Udover Gianluigi Buffon er der ikke nogen store stjernespillere med, og det er meget uvant for de azurblå.

Ingen Pirlo, Balotelli, Cassano, Totti, Del Piero, men i stedet arbejderfolk som Thiago Motta, Alessandro Florenzi og Daniele De Rossi.

Hvornår kan du se Belgien v Italien?

Kampen bliver spillet mandag d. 13. juni kl. 21 på Stade de Lyon i Lyon.

Hvem vinder Belgien v Italien?

Vi er sikre på, at ingen af de to hold vil tabe den her.

Angsten for at tabe vil overskygge viljen til at vinde, og da de to andre hold i gruppen er markant svagere, så er det godt at starte på et point og tage de tre mod Sverige og Irland.

Vi tipper 1-1.

Se EM live stream

Opret en konto hos Unibet og få TV 2 Play gratis i en måned.

På den måde kan du se alle EM-kampene i den bedste kvalitet og går ikke glip af et eneste sekund.

Få adgang til det gode tilbud HER
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Belgien

Belgien

De seneste år har det belgiske fodboldlandshold etableret sig som hele Europas kæledækker, og er en del af de helt store favoritter ved EM i Frankrig. Men man skal ikke mere end et par år tilbage

Læs mere om BELGIEN her

Italien

Lige fra man begyndte at spille internationale turneringer har Italien været blandt de helt store nationer. Lige meget hvilken forfatning det italienske landshold kommer i, skal man altid regne d

Læs mere om ITALIEN her