Serbien
Serbien
vs
England
England
16. Jun 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se England live streaming online

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folkets DNA.

Det herlige spil blev opfundet på de britiske øer, og i mange år var det målestokken og inspiration for alverdens fodboldnationer, når man så, hørte og oplevede det engelske landshold.

Desværre havde i mange år næsen i sky og lod sig ikke inspirere af andre end sig selv, og det gav nogle skrammer i lakken.

VM-guld på eget græs

Man var dog i fuld vigør og toptunet til VM på egen bane i 1966, hvor den første og hidtil eneste triumf kom i hus.

Efter at have kæmpet med Argentina og Portugal stod man i finalen mod Vesttyskland, og det blev en finale uden lige.

England var bagude med 0-1, fik kæmpet sig op på 2-1 12 minutter før tid, inden Wolfgang Weber udlignede med et minut igen. I den forlængede spilletid scorede Geoff Hurst det berømte spøgelsesmål, som stadig bliver diskuteret.

Var den inde?

Hurst sled sig fri af den tyske opdækning og knaldede bolden op på undersiden af overliggeren. Bolden dumpede ned på stregen og ud.

Den russiske linjedommer mente imidlertid, at bolden var inde, og dommeren fulgte op og dømte mål. Senere scorede Hurst sit tredje mål til 4-2, og dermed kunne Bobby Charlton hæve Jules Rimet-trofæet højt mod himlen på Wembley.

Skidt periode

VM-guldet lagde ikke en dæmper på den engelske selvforståelse, men man oplevede gang på gang at skuffe de mange fans ved diverse slutrunder, og i 1984 var man slet ikke med ved EM i Frankrig, da man var blevet sat skakmat af en lille flok skandinaver fra Danmark.

Man skulle hen til VM i 1990, før det blev godt igen, og her nåede man semifinalen, som blev tabt på straffespark til Vesttyskland. Man nåede dog en fjerdeplads og kunne egentligt være godt tilfredse.

Football´s coming home

I 1996 skulle man atter holde en turnering, denne gang EM.

Forventningerne var tårnhøje, og fansene begyndte igen at drømme om guld, mens sangen ”Three Lions” med den catchy linje ”Football´s coming home” strømmede ud fra alle pubber.

Igen blev Tyskland stopklods i semifinalen på straffespark, og den engelske drøm brast på Gareth Southgates brændte spark.

Skal det være nu?

En ny generation begyndte dog at se sit lys i slutningen af 90´erne med David Beckham, Paul Scholes, Michael Owen og siden Sol Campbell, Rio Ferdinand, Frank Lampard, Wayne Rooney og Steven Gerrard

Dette hold måtte dog gang på gang se sig slået på straffespark og fik røde kort på de uheldigste tidspunkter og nåede aldrig den hæder, som holdet egentligt var berettiget til.

Men nu er en ny æra måske startet, og det bliver spændende at følge England til EM i Frankrig og fremover.

Sådan ser du England live stream

Lav en konto på Unibet og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se England live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser England live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos DR TV

se hos DR TV