England
England
vs
Danmark
Danmark
14. Oct 2020
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

England v Danmark Live Stream: Se Landskampen Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen14. October 2020

Landskampen mellem Danmark og England kan live streames online med både mobil, tablet og PC!

Der venter Danmark en stor landskamp, når vi onsdag aften møder England i Nations League.

Selvom englænderne er favoritter til at vinde kampen, så står det danske landshold med ret gode muligheder for at vinde en sjælden landskamp over England, som vi generelt har det svært imod.

Selvom der står vigtige point på spil, så vil det ikke være overraskende, hvis både England og Danmark stiller op med flere reserver til kampen.

De fleste fodboldspillere nåede knapt nok at holde en sommerferie før den nye sæson gik i gang, og der er mange, der fortsat slider med formen.

Ingen tilskuere på Wembley

Kampen spilles desværre foran lukkede døre, hvilket vi efterhånden har vænnet os til. Englands flotte nationalstadion huser normalt op til 90.000 tilskuere, men der bliver gabende tomt onsdag aften.

UEFA vil til den kommende Champions League-turnering tillade omkring 30 % af tilskuerne, hvis de lokale myndigheder ellers tillader det, men det har aldrig været aktuelt, at der skulle være tilskuere til denne kamp.

Det er umiddelbart til Danmarks fordel, men omvendt, så plejer opbakningen på Wembley at være en smule lunken i forhold til, hvad man ellers kan møde rundt omkring i verden.

Andreas Skov Olsen skal have chancen

En af de spillere, som netop har fået debut på det danske A-landshold, er Andreas Skov Olsen. Han nåede kun at spille en enkelt seniorsæson i Danmark inden han skiftede til Bologna, hvor han dog har svært ved at spille sig på holdet.

Han fik chancen fra start, da vi for en uge siden besejrede Færøerne med 4-0. Han nåede både at score, og lægge op til Andreas Cornelius’ mål før han blev udskiftet efter en times spil.

Med tanke på den manglende form hos Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen og Andreas Cornelius, så virker det meget fornuftigt at give Skov Olsen nogle minutter til at vise sig frem.

Danmark har det svært imod England

Danmark og England har spillet 26 landskampe imod hinanden siden 1910. Tendensen er, at England har vundet klart flest kampe, hvilket selvfølgelig ikke er så underligt med tanke på landenes størrelse.

Vi vandt faktisk to kampe på stribe imod England, da vi først i 2003 og senere i 2005 vandt hhv. 3-2 og 4-1.

Begge var dog relativt ligegyldige træningskampe uden point på spil. Vi har desværre ikke besejret England i en betydende landskamp siden 1983, da vi vandt 1-0 på det gamle Wembley, og dermed kvalificerede os til EM i fodbold for første gang.

For godt en måned siden tog vi imod England hjemme i Parken, hvor en chancefattig landskamp endte 0-0.

Christian Eriksen havde kampens største chance, men sparkede den langt over mål.

Hvad bliver England – Danmark?

England er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men vi tror på overraskelsen.

Vi tror på 2-1 til Danmark.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

England

England

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folke

Læs mere om ENGLAND her

Danmark

Se hvordan du kan se England v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her