England
England
vs
Estland
Estland
9. Oct 2015
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se England v Estland live stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 9. October 2015

Der var engang, hvor England kunne fucke sådan en kvalifikation fuldstændigt op, og nationen led og peb, så det var en plage for resten af øen.

I 2007 skulle de enten vinde eller have uafgjort mod Kroatien hjemme i den sidste kamp, men allerede efter 14 minutter var de bagude med 0-2.

Så fik man et lidt tyndt straffe, som Frank Lampard udnyttede, og da Peter Crouch udlignede var englænderne i ekstase.

Laver ikke en ”Kroatien”

Altså, lige indtil Mladen Petric smaskede bolden over i det lange hjørne til en horribel kroatisk sejr set med engelske øjne.

Denne gang er alt dog ved det sikre, da Three Lions har vundet samtlige otte kampe i gruppen og har bestilt billetter til at køre igennem tunnelen til Frankrig.

Det bør give et par nye spillere chancen mod Estland, og man kunne godt forestille sig at se folk som Dele Alli og Danny Ings på banen. Og hvad med Theo Walcott, der er i forrygende form for tiden og var en dominerende figur, da Arsenal i weekenden bankede Manchester United 3-0.

Vi tipper: England er sikkert videre og kunne slappe af. Men det byder man ikke hjemmepublikummet på Wembley. Vi tipper 3-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

England

England

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folke

Læs mere om ENGLAND her