San Marino
San Marino
vs
England
England
5. Sep 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se San Marino v England Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 5. September 2015

Man kan ikke fortænke bettingfirmaerne i at sætte odds på England så lavt, at man skal bruge både kikkert og pincet for at fange dem.

Three Lions er naturligvis kæmpe favoritter i dette opgør mod miniputterne fra San Marino, som naturligvis for længst har udspillet deres rolle i gruppen.

Dog kan de glæde sig over, at der et point på kontoen, hvilket ikke plejer at være tilfældet. Det kom hjemme mod Estland, som ikke kunne overvinde den lille enklave og måtte nøjes med 0-0.

Den er hjemme, drenge!

Englænderne er til gengæld snublende tæt på at kunne kalde sig slutrundedeltagere ved næste sommers EM-slutrunde i Frankrig.

Der er seks point ned til Schweiz og hele ni styks til Slovenien, så en sejr i dette opgør vil sikre mindst en andenplads i gruppen, og så er der bold i Paris og omegn i 2016.

Roy Hodgson har et par spændende spillere med i truppen, så bør få minutter i benene. Jonjo Shelvey er blevet belønnet for Swanseas stærke start, mens også Leicesters Jamie Vardy er at finde i truppen.

Han er en direkte erstatning for Charlie Austin, der har mistet sin plads i takt med, at han er rykket ned i The Championship med QPR.

Vi tipper: Det bliver en ny storsejr til England, når de møder San Marino. Vi tipper 0-6.
Beskrivelse af hold

England

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folke

Læs mere om ENGLAND her