England
England
vs
Island
Island
27. Jun 2016
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

England v Island: Vinder Vardy over vikingerne?

Mathilde Miller

Mathilde Miller27. June 2016

I ottendedelsfinalen skal Island møde England. Du kan se England vs Island online!

Værste modstander

Der er helt sikkert ikke mange engelske fodboldfans udenfor Frankrig, der har interesseret sig for Island før onsdag. Der er sikkert heller ikke mange af dem, som kommer til at gøre det inden, de to hold tørner sammen mandag.

I England har de haft travlt med at melde sig ud af EU i stedet for at koncentrere sig om et lille land fra nord. Der vil heller ikke være en eneste englænder, som i sin vildeste fantasi kan forestille sig, at det ender med et nederlag. Men man kan meget vel argumentere for at Island var den værste modstander, de kunne trække.

Presset er på løven

Som debutanter kan islændingene spille fuldstændigt frit imod Three Lions, og så har de set ok skarpe ud på de få chancer, de får. Omvendt har England vist, at de har svært ved åbne op for de meget defensive hold samtidig med, at der er noget begyndende splid i truppen.

Jamie Vady har skabt røre med offentliggørelsen af sin forlængelse med Leicester, men de får brug for ham imod vikingerne. I Frankrig har han set ud til at være den skarpeste i angrebet.

Ender den i straffe ved vi, at England ryger ud!

Vi tipper:

Det virker helt skørt. Men oddene på en islandsk sejr over England er rent faktisk lavere end på, at Irland slår Les Bleus. Irland giver pengene 10 gange igen, mens Island giver odds 9,00. Det er fristende, men vi, det vil være penge spildt og tipper 2-1 til England.

Vores bedste bet

Vi skal ikke være for fine til at smide en skilling på Island. Et odds på 10 er sgu for godt til at være sandt. Det mere sikre bet vil være, at spille på at begge hold scorer, hvilket giver odds 2,75 hos Unibet](http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=2905232&bid=7639).

Hold øje med

Jamie Vardy, England og Gylfi Þór Sigurðsson, Island

Kampinfo

Kampen spilles mandag den 27. juni kl. 21 på Stade de Nice i Nice.

Se EM live stream

Opret en konto hos Unibet og få TV 2 Play gratis i en måned.

På den måde kan du se alle EM-kampene i den bedste kvalitet og går ikke glip af et eneste sekund.

Få adgang til det gode tilbud HER
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

England

England

Vil du også se England live stream? Så læs vores beskrivelse af Three Lions!

Fodboldens moderland

Der findes vel næppe et land, hvor fodbolden er så stor en del af modermælken og folke

Læs mere om ENGLAND her